annesininballisi Kaderimmmm16899 son 91 💙 ama erken doğum riskim var yürüyüş yaptığım saatler dışında günümün cogu uzanarak geçiyor. Zaman cok yavaş geçiyor ama sağlıkla vaktinde gelsinde ben beklemeye razıyım 🙏🏻
Dilek_04 Kaderimmmm16899 Benimde son 83 tek sayıya düştükten sonra daha çabuk geçiyor havalar bu kadar sıcak ve bunaltıcı olması daha çabuk geçerdi bence 🫠😂
[silindi] Kaderimmmm16899 ilk başlarda diyordum iki yüz küsür gün geçer mi sonra da son 99u bekledim heyecanla 😅 şimdi 45 gün var gözüküyor, diyorum ne ara geçti bu zaman..
Dilek_04 Kaderimmmm16899 ay ne güzel İstanbulda yaşıyorum ben çok bunaltıcı bir sıcak var 🥲 Allah nasip ederse Eylül’ün ilk haftası gözüküyor ama bebiş erken gelmek isterse Ağustos olur .
iremd-1798 Kaderimmmm16899 evet heyecan sardı iyice 😅 ilk zamanları hatırlıyorum 5 6 haftalıktık zaman nasıl geçer derken şimdi sona yaklaştık 🥹 zaman çok hızlı geçiyor
Kaderimmmm16899 Dilek_04 aayyy İstanbul gercekten cok sıcak bunaltıcı nemli hava var oralarda canım bir nefeste doğarsın canım 😊
Dilek_04 Kaderimmmm16899 Amin inşallah Allah hepimize kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🌸🤲🏻
Htcyvz Kaderimmmm16899 son 98 ama sezeryan olacağı için 10 gün önce alırız dedi doktorum son 88 allahimin izniyle