Nurbozdag08 MihribanErdem Narin programda süresi 30 dk ben 1 saate ayarlıyorum ama makine bitmek bilmiyor ütü kuruluğu dolap kuruluğu ışıkları hiç yanmıyor çamaşırları çıkartıyorum mecbur kupkurular ama makinenin bitmeme sebebi ne acaba sizde de oldu mu bu sorun
MihribanErdem Nurbozdag08 Anlamadım sebebini ama bizde hiç ışıkları yanmama durumu olmadı ben narine atıp tozu varsa alsın diye kullanıyorum bebeğin kıyafetlerini daha sonra ütü yapıp kaldırıyorum
Nurbozdag08 Yeniyeniden Narin programda süresi 30 dk ben 1 saate ayarlıyorum ama makine bitmek bilmiyor ütü kuruluğu dolap kuruluğu ışıkları hiç yanmıyor çamaşırları çıkartıyorum mecbur kupkurular ama makinenin bitmeme sebebi ne acaba sizde de oldu mu bu sorun süresi uzatınca mı oluyor acaba dedim
Nurbozdag08 Msydn6 Narin programda süresi 30 dk ben 1 saate ayarlıyorum ama makine bitmek bilmiyor ütü kuruluğu dolap kuruluğu ışıkları hiç yanmıyor çamaşırları çıkartıyorum mecbur kupkurular ama makinenin bitmeme sebebi ne acaba sizde de oldu mu bu sorun
Msydn6 Nurbozdag08 hayır olmadı ama belliki bi sıkıntı var sizinkinde bence bi yetkili servisi arayıp sorun veyahut çağırıp gösterin
Nurbozdag08 Rabiul Narin programda süresi 30 dk ben 1 saate ayarlıyorum ama makine bitmek bilmiyor ütü kuruluğu dolap kuruluğu ışıkları hiç yanmıyor çamaşırları çıkartıyorum mecbur kupkurular ama makinenin bitmeme sebebi ne acaba sizde de oldu mu bu sorun
Rabiul Nurbozdag08 makine bittiği zaman ses çıkıyor bende ışıkları sönüyor ama kapatmadığım zaman benimkide 5-10 dakika da bir tek sefer dönüyor duruyor
Nurbozdag08 Rabiul benm yarım saat boyunca sürekli 5 dakikadan 10 dakkaya 3 dakkadan 7 dakkaya çıkarttı durdu 2 defa oldu şimdi tekrar deniyorum.
Rabiul Nurbozdag08 aldığımdan beri böyle otomatik kapanması yok demekki canım 3 senedir kullanıyorum ama sorun yaşamadım hiç
bebeefendi Deniz_mina arcelikte kiyafetlere güzel koku sinmesi için yapabileceğimiz bir şey var mi? ben de yeni aldım 1 ay kadar oluyor çok memnunum. herhangi koku kalmıyor kıyafetlerde ama şöyle misler gibi kokmasını isterdim dogrusu
Deniz_mina bebeefendi ben yıkarken yumuşatıcı kullanıyorum kurutma makinesi için ekstra bişey kullanmadım yumoş sprey ütü kolaylığı, oda parfümü gibi olandan çamaşırları koyduktan sonra içine sıkabilirsiniz belki güzel kokulu olur