Sennur16 Esra7272 Rabbim sağlıkla büyümelerini hayırlı evlat olmanı nasip etsin inşallah .küveze girdiler mi?10+6benim çift yumurta
kelebegim Esra7272 hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydin nasillar peki benim ki 7 hafta cift yumurta çok heyecanlıym
hepoyleolurzaten__ Esra7272 Maşallah rabbim analı babalı büyütsün planlı miydi dogmumuz yoksa kendileri mi geldiler kuveze girdiler mi
Mucizeayla Esra7272 maşallah yine de iyi gelmişsiniz bu haftaya 😍 Allah sağlıkla kavuştursun sizi. Sezeryenle mi doğum oldu acaba
Esra7272 kelebegim kelebegim teşekkür ederim çok sağol darısı sizlerin başına inşallah sağlıkla iyi ama kuvezde kalacaklar biraz
Esra7272 hepoyleolurzaten__ Amin inşallah Allah razı olsun hayır 36 37 falan alacaktı doktor aniden bu sabah bebeklerin suyu geldi
hepoyleolurzaten__ Esra7272 Anladım bende çift yumurta ikizine hamileyim 27 haftalık olduk merak ediyorum hayırlısı ile bizde o haftaları görürüz inşallah
Esra7272 hepoyleolurzaten__ inşallah görürsünüz ben de hep acaba bu haftalara gelecekmiyim diye hep düşünüyordum
hepoyleolurzaten__ Esra7272 İnşallah 🙏🏼 solunum sıkıntısı yüzünden mi kuvezde bebekler yoksa başka sıkıntı mı var
Esra7272 hepoyleolurzaten__ yok solunumlari iyide 3 kilonun altındalar biraz gözlem altında kalacaklar şimdilik