SAyenurUlusoy Kızlar suanda 38 haftalık hamileyim 15 gundur bebegım kılo alımı yok. 15 gun once 2650 ıdı suan da 2680 olmus 15 gunde 30 gr almıs. Doktorum doppler ıstedı ama doppler sonucum temız cıktı gelısme gerılıgı olmadıgını soyledı. Mınyon bır bebek olacak sanırım dıyor. Ama ıcıme kurt dustu cok uzuluyorum. Suan 38 olması gerekn haftam kılosu dusuk oldugu ıcın 35 haftalık gozukuyor
Mila_01 SAyenurUlusoy canım korkma benim iki tanıdığımın bebeği de son 3 hafta da birisi 80 gram aldı birisi 25 gram ama gayet sağlıklılar maşallah
snmtrhn SAyenurUlusoy benimde bole cnm 39 haftaligim bebehik 2700 anca 2 haftadan fazla gerilik cikio sata gore doktorum minyon bi bebek olcak diyoo iste
Byzsf41 Benimde gecen ay 1100 gram almıştı. Bu gittiğimde 32. Haftada 2250ydi 34de gittim 2400dü 🥺 ama doktor bir şey demedi. Doktorum rhat biraz sağlıklıysa çok sorun etmeyen biri
SAyenurUlusoy snmtrhn benımde oyle dıyor gelısım gerılıgı yok dedı dun doppler cekındım mınyon bır bebek olacak dedı yedıklerıme de dıkkat edıyorum ama yok yanı almıyor cocuk
snmtrhn SAyenurUlusoy aynen bende oleyim ama iste herkesin bunye meselesi demekki insallah sag saglim.dogarlarda disarda buyurler artik nabalim :/
Kbrasuer Benimde öyle canım 28 haftalık hamileyim kilo alımı durmustu ve 10 gün geriden geliyor bebegim kilo alıp almadını bilmiyorum Perşembe günü kontrele gidicem insallah almıştır ama insan üzülüyo yedine içtine dikkat et canım