Muratseyma2015 34 haftalıkken yüksek tansiyona bağlı bebeğim kalp taşikardi geçirdi yani aşırı çarpıntısı oldu. Acil sezaryene alındım. 2835 kilo doğdu giydirdiler yanıma verecekleri sırada iniltili olduğu söylendi küçülse alındı toplamda 10 gün küvözde 13 günde serviste kaldık hastane enfeksiyonu kapmış idrar yoluz ve uzamış sarılığımız oldu halen de var.. inan sana daha sıkı tutunacak bebeğin sana.. çok güçlüler.. kucağına alınca farkedeceksın. Anne karnında 35 haftada emme resfklesi gelişiyormuş. Ben emzik verdim yoğun bakımda kuvözdeyken daha hızlı öğrendi. Yanıma geldiğinde de şırıngayla beslemek istedim beni emsin diye. Eve geçince tommmee tippee marka antikolik biberonu aldım hem beni emiyo hem mama destekli gidiyoruz. Kilo almama problemi oldu sarılıktan dolayı. Bunları detaylı yazıyorum olursa benzerlerini yaşarsan korkma hepsi geçecek.. kilosu da artacak sana olan bağı da.. zaten sana ihtiyacı var senin de ona.. sütünü de sağ sakla. Bulunduğum hastanede öyle imkan vardı sürekli sağım yaptım çıkınca da eve getirdim.. senin bağın asla zayıflamaz aksine kıyamıyorsun hele bi kucağına al tenine değsin karnından çıktığına seviniyorsun sen nerelerdeydin bunca zaman diyosun.. ağlama sesi bile sana dünyanın en güzel sesi gibi gelecek.. sağlıkla kavuşun birbirinize… ilk ememezse sakın kendine kızma. Ben kendimi yetersiz hissetmiştim hele de sarılık uzamış dediklerinde.. biliyordum benimle alakalı değil ama kendimi yetersiz kötü anne hissettim sonra çabucak toparladım. Çevremin desteği doktorun hemşirenin desteğiyle bu süreçlerin normal olduğunu kabullendikten sonra bebeğime daha sıkı tutundum. İnan küçükler ama öyle çabuk kavrıyorlar ki hızla geçiyo zaman. Bol bol dinlen eve çıkacağın günü düşün sütün için sağım yap bol su iç ve bebeğini her fırsatta gör konuş. İkinizde güçlüsünüz bağınız da anne karnında başladı zaten asla kopmaz😍😍😍😍