Ayliz010 Cerenbelis1 kendi buyuyunce isterse yapar ben 7 yasnda deldirdim.kendi istedi enfenksyon riskleri var yapmayn bence
Melosunannesii Cerenbelis1 8 ay önce hatta yaşından önce onermedigini söyledi kuyumcu kızım 1 buçuk yaşını gecikti deldirdigimde
Zeyyno_ Cerenbelis1 Ben tam hatırlamıyorum ama 1yada 1bucuk yaşındaydı deldirdim biraz ağladı sonra anlamadı zaten ne olduğunu😅
1anne3bebe Cerenbelis1 ben büyük kızımı 1 yaşında deldirdim. O zamandan beri altın küpesi kulağında şuan 9 yaşında. şimdi 2.kızımı doğuracağım ona yapar mıyım bilmiyorum acaba haksızlık mı ettim büyük kızıma diye üzülüyorum.
elifozkann Cerenbelis1 ben küpe takmayı hiç sevmiyorum. Annemler kücükken bana tabiki de sormadan kulaklarımı deldirmiş. Her gusül abdesti almada bana sorun oluyor küpe tak çıkar. Takmayıda sevmiyorum. Bırakın büyüyünce isterse deldirir
myavocado elifozkann kesinlikle aynı fikirdeyim, benim de deldirilmiş küçükken asla küpe takamam, bir de kapanmıyor sanırım küçükken delinen kulak, 36 senedir öylece açık 😂