esmerrmm Sezeryandan nezman sonra kullanmaya basladiniz ve günde kaç kere kac ay , hepsini cevaplarmisiniz kizlar , ve işe yaradimi
ece1234- esmerrmm ben kullandım evet işe yarıyor düzenli kullanırsanız. Ben ikinciye hamileyim sezaryen olduğumu anlamadı doktor ben söyledim
Gizem9688 Contractubex alcam ben. Dediğinizi duymadim daha önce. Plastik cerrahi reçete edebiliyor benim dediğimi yoksa pahali baya. Dogum sonrasi doktora sorup ne zaman derse o zaman baslicam
bebeefendi Gizem9688 bu gerçekten çok güzel bir krem ben başka bir ameliyat sonrasi kullandim çok memnun kalmıştım ama şu an piyasada var mi emin olamadim bir ara aramistim bulamamıştım
merve_alan04 Yaprakdokumuseverr sezer yandan kaç gün sonra başladın sürmeye cnm benim için önemli 6 gün oldu daha
Gizem9688 esmerrmm plastik cerrahi recete edebiliyor. Ben doğumdan önce gidip yazdiracagim. Dogumdan sonra bebekle gidemem diye. Kesin sezeryan olacagim cunku
Gizem9688 Meliss_t reçetesiz 695 küsüre aldi arkadasim bu hafta ama receteli bilmiyorum. Yazdırınca haber veririm