ezgi-esk Neferut Her gün silsem her gün leş gibi oluyor bu evin tozu nerden geliyor anlamadım vallahiii
Tugcev Neferut hala uğraşıyoruz. Bayılmak üzereyim 😂 kaç saat oldu 🤦🏼♀️ yapmayıp biriktirince böyle oluyor işte 😂
Neferut metemom_ müzik dinleyemezsem asla yapamam ama çoğu zaman telefonu şarja taktığımda cok dolabımı falan düzenlediğim olmuştur aslında iyi taktik 😂
Neferut Betul-97 ya ne güzel gerçekten biri yardımcı olunca hem daha eğlenceli hem daha çabuk oluyor çok şanslısınız ☺️
Betul-97 Neferut Bana kalsa dinlene dinlene artık 3 günde mi biterdi 1 haftada mı bilinmez 😅😅 Evimde dubleks büyük gerçekten zorlanmaya başladım 32 haftalık hamileyim çok yorulunca sol kalçamda acı oluyor bacağıma vuruyor
Neferut Kaderimmmm16899 kocayı bulursam alırım gece geliyor o saate kadar ben çoktan bitirmiş olacağım😂
Neferut Rumeysamete bebişin sağlıkla doğsun önemli olan o temizlik her zaman yapılır hamileyiz bu durumda evimize gelenler de temizliğimize bakmasınlar yani 🩵
Neferut Betul-97 yardımcı abla alsaydınız aslında iyi olurdu sizin için eviniz büyük olduğundan dolayı 🤗
26Seyma26 Neferut soyleyim bende öyleyim kaynanama rezil olmaktansa eltime rezil olmaktansa kalk yap diye diye birşeyler başardım bende
Neferut 26Seyma26 kendilerine bakmadan başkalarının kusurunu ararlar ya bu kaynanaları ve eltileri sevmiyorum
Betul-97 Neferut İnan ki hiç kendimden başkasının temizliğine güvenemiyorum abla gelse bile onun peşinden yine temizlerdim😅😅