zynepyldrm16 bizde bunu depremde Malatya da yaşadık kaynanam gile taşındık onlarda Bizim yüzümüzden köye giti 1,700 TL kiramiz vardı deprem oldu ve ard arda olmaya devam ediyodu bu şehirlerde olanlar bilir bizde köye gitik sürekli salaniyoruz dedik en azından tek katlı bı evde duralım daha 20 gün geçmemişti aradı eşimi kontratı daha depremden 7,8 gün önce yeniledik imzalandı 1 yılık yapmıştı yine bir yılık o istedi yaptık ilk dedi akrabalarım gelicek acil 2 gün içinde boşaltın eşim dedi bosaltamam yeni imzaladık kontratı bizde aynı depremi yaşadık mağduruz busefer aradı evi bölüşün evleri yıkılmış sokaktalar Malatya’da da bı kar var ozman eşimde dedi konteyner çıkana kadar gelip kalsınlar hava soğuk çoluk çocukları var di biz tektik eşimle kadın geldi dedi esyalarinizi toplayın eşya yerleştirecem bn dedim hayr siz evsiz kaldınız die biz bı kaç aylığına kabul etik kadın dedi biz burayı kiraladık asıl biz sizi kabul etik 1,2 ay içinde tasinacaksiniz deprem oldu Altan alalım die ikimizdende kira almış 🤣🤣 eşimde dio tanimiyoz etmioz olmaz böyle ben daha diom bı iki ay idare edelim deprem zamanı herkes herkese yardım edio ve bize dedi konteyner verilecek en fazla.bi.ay kalacaklar sonra bunlar gitti dedi adamı mahkemeye verecez TOKİ die biz güvenli die buraya geldik bizim evimiz var sağlam ve tanımıyorz akrabamız değil kiralık ilanı vermiş ordan bulduk Depozito felan almış bide akşam çıkıp gitiler 2 gün kaldık birlikte ertesi gün aradı İstanbul da ev sahibi Malatya da evler 10 bin benimki TOKİ güvenli 15 oldu verin yada gidin eşimde dedi bunla.ugrasmayalim cikalim