Tekinnn benim yaşım da genç 26 olmasına rağmen çok zor gelişti yumurtalarım 1 kutu gonal f yeterli gelmedi 2. Kutuyu da kullandım. Doktor yumurtaların baya dirençli dedi. 2. Kutu tam bitmedi bir iki iğne kalmıştı gelişti yumurtalarım 2 adet yumurta vardı o kadar ilaca rağmen düşün. Onun da demek ki biri kaliteliymiş sadeceki biri tuttu. Adetin 17. Günü aşılama yapıldı. Aşılama yapılırken canım biraz yandı kendimi kastım (ama asla ve asla anestezilik bi acı değil) hatta kendimi kastım diye yalan oldu ya tutmicak falan dedim. Doktorum beni çatal yerinden alıp sedyeye koydu tam 1 saat yattım (bazıları yatırmıyor). Aşılamadan sonra yatar dinlenirim diye düşündüm ilk gün yattım ama ikinci günün sabahı eniştemin vefat ettiği haberini aldım full ayaktaydım bi sürü iş yaptım hiç yatmadım 15 gün. Düşünmeye fırsatım bile olmadı tuttu mu tutmadı mı diye. Adetim geçmesine rağmen bakmadım var mı yok mu bir şey diye en son aşılamanın 16. Günü eczanenin önünden geçerken bir test alayım bari gerçi çıkmicak ama dedim. Testi bir yaptım hemen ikinci çizgi belirdi. Yazarken tekrar yaşadım sanki o günleri allah size de nasip etsin inşallah ya.