Fikriyeee ayyy yine cinsiyet postu yine ben 🙈🙈 Bize 16da kesin erkek dedi a işte pipisi felan detaylıya gittim tabi o geçen zamanda lmavi kokulu taşlar lacivert süsler yapmışım bi sürü 😂 detaylıda kesin dimi erkek dedim yoo erkek değil ki dedi 😂 eşimle biz şok nasıl kesin dediler bize felan diyoruz yok kapatıyor da zaten dedi bi saat sonra çikolata vs yiyip gittim yok sanmam kız bence dedi yarın yine gel dedi ertesi gün gittik ben bu mesleği bunca senedir yapıyorsam bu bebek kız çocuklar dedi ay hiç unutmuyorum çok sevinmiştim rabbimin gücüne gitmesin içime hep kız doğuyordu eşimin de benimde Daha sonra yeniden kendi doktoruma gittim durumu söyledim bakalım 16 hafta erken olabiliyor bazen cinsiyet tahmini icin dedi bi bakarız ki bizim minnak hanım hanımcık takılıyor 😂 doktora her gittiğim de şimdi kesin kız dimi diyorum bugün de 31+3üz kız dimi ona göre bu sefer alışveriş yapıcam diyinve gülüyorlar napayım bi iki tane lacivertli gri badi almıştım bile ama unisexllerdi allahtan o yüzden her cinsiyet postuna bıkmadan yazıyorum yazıcam da anacım detaylıya gidip sonra ki ay diğer kontrole de gitmeden emin olmayın😂😂😂