Kızlar 23 haftalık hamileyim benim 20 gün önce lekelenmem oldu. doktorum yurtdışındaydı başka doktora gittim sıkıntı yok dedi ilaç da vermedi 3 4 gün içinde geçti. Çarşamba günü yine oldu bu defa kendi doktoruma gittim muayene etti rahim ağzı uzunluğu iyi rahim kapalı ama acil hemen devlete git orda perinatolojiye gözükmen lazım belki dikiş atar vs dedi. Gittim baktı adam benlik bi sıkıntı yok senin hiçbir şeyin yok dedi zaten lekelenmem de bitmişti hemen. Devlette bi doktora daha girdim hemen. O da baktı . Akıntı için fitil vereyim çok yoğun akıntın var dedi. 2 gün fitili kullandım leke falan yoktu bugün yine lekelenmem var. Kendi doktorumu aradım sen devlet hastanesine git diyor. Yahu normal muayene için ona gidiyorum böyle bi durumda neden benle hiç ilgilenmiyor enfeksiyon mu var tedavisi ne bi bak haksız mıyım sizce? Ben ne yapayım şimdi? Devlete de gitmekten sıkıntım bişey yok diyorlar ama özeldeki doktor diyor ki her an rahim ağzı uzunluğun kısalabilir leken oldukça git. İyi de nereye kadar gitcem? Sizce napayım başka doktora mı gideyim devlete güvenip fitili kullanmaya devam mı edeyim bekliyim mi?