melekmi22 biranneo_ teşekkür ederim ❤🙏 bilmiyorum sanki kendi kendime bahane üretiyomusum gibi hissettim kötü hissettim bu aralar pek temizlik yapamıyorum gönlüme gore onunda etkisi var 😔
Deletedmom_116 melekmi22 Neler yaptım neler açılmış değil halen ilk fırsatta degistiricem Harbuki daha iki senelik yeniydiler 🥲
melekmi22 Deletedmom_116 üzüldüm sizin adınıza perdeler de aşırı pahalanmış belki burda görüp öneri veren birileri olur kurtarırsınız perdelerinizi 🙏🏻
melekmi22 numix malesef bende o tarz programlar yok hassas yıkama ve hava ile yıkama var farklı olarak . Teşekkür ederim ❤🙏
numix melekmi22 hassas yıkama yapın. Benim perde modu uzun sürdüğü için bazen 30 derecede 600′de sıktırıp yıkıyorum yarım saatlik normal yıkama modunda. Siz kendinize göre yapın 🥰
melekmi22 Minigiim-vebenn52 teşekkür ederim deviri 400 yapmayı ya da direk kapatmayı düşünüyodum 600 çok gelmez mı
melekmi22 numix ne kadar süre yıkamam yeterli 1 saat çok mu gelir acaba bide 600 çok değil mi ben 400 ya da direk kapatmayı düşünüyodum
Minigiim-vebenn52 melekmi22 ben hep 600 de yıkıyorum tülün eğer hayal tülse ince ise 400 yap kırışabilir ablamınki hayal tüldü 600 de kırılmıştı
numix melekmi22 Perdeye göre değişiyor ama siz 400′de sıktırın. 40 dklık program varsa onda yıkayın☺️
melekmi22 _almirasmom benim kurutmali olduğu için çoğu program bende yok malesef hangi programda yıkamam gerektiğini de bilmiyorum 😔
melekmi22 numix saatini kendim ayarlayabiliyorum teşekkür ederim benim perdeler biraz narin galiba durduğu yerse dahi buzus gibi biseyler oluyo 😅
Sarina98 4 5 aydır da ben yıkayamıyorum, kendimi öldürecek değilim tavan çok yüksek bana göre. Elim yetişmiyor. Ama bu defa beyaz tülüne çamaşır suyu dökeceğim, yoksa beyazlamıyor. Sinirlerim geriliyo hep
Sarina98 El yıkama rejiminde yıkaya bilirsiniz (üst perdeleri) ama alt içlik tülleri normal rejimde yıkayın. 40 derece de. 60da ola bilir. Ben üst perdeleri 2 3 defa 600 de kuruluyorum. Yoksa su akıyor çıkarınca
melekmi22 Sarina98 el yıkama modu bende yok malesef çamaşır makinem kurutma makineli tam çözemedim neyi neyde yıkamam gerektiğini
Ayliner44 bebeefendi bende de o perdelerden var yıkama talimatında yıkanmaz ütülenmez yazıyordu aldığım gibiastım bende arada acaba yıkasam mı diye düşünmüyor değilim önerilere açığım ☺️
bebeefendi Ayliner44 ay evet yıkamadan nasıl olacak en kötü ihtimalle elde yıkama programına atmaktan bir şey olmaz herhalde 🫠
MorKelebek54 melekmi22 aylarca yikamayan tanidiklarim var ki gebeliginden dolayi yikamamis bile olsan bence 3 ay nkrmal bi zaman yikanmamis icin ben 6 ayda bir yikiyorum tuklerim zarar gormekesi icin. Ben kosla ile yikiyorum biraz kokusu olsun diye de bingonun sivi deterjanini dokuyorum o kadar
melekmi22 MorKelebek54 yiklarca yikamayan da var ama o tul oluyor simsiyah sonra istediğin kadar yıka çıkmıyo. Teşekkür ederim kosla almayı bende düşündüm ama soda mı kosla mı karar veremedim 🙏🏻❤
MorKelebek54 melekmi22 ben soda da kullandim ama oek ciakrsigini dusunmuyirum onun yedime farmasinin oxi sini aldim ben ama tullerde kosla kullaniyorum hep