Ars2223 ilaydamom_ banada öyle demişti babamız baya ir doğmuş 4500 bende 3 buçuk kilo doğmuşum ondan da olablir belki
Ars2223 alinsmom_ canım bende sıcaklardan uyuyamıyorum bşde sabah 6gibi bebek hareketlerine uyanıyorum zorla kendimi 1-2 saat uyutmaya çalışıyorum bu aralar daha ssıcakkarda ne yapacağım bilmiyorum
Ars2223 Enfal_06 bende kullanıyorum ocean extramag doktorum bana günde 2 ye çıkarabilirsin demişti ama çıkarmadım
Enfal_06 Ars2223 bana öyle de demedi ya gidince bi soruyum tekrar günde 1 defa kullanılıyorum fayda etmiyor herhalde
esdemiralay Ars2223 24 haftalıkken 707 gram 31 cmdi şimdi 25+4 olduk 1 temmuzda tekrar kontrolümüz var 🤗❤️
Ummuarbc tulayyarsln anladim canım benimde 26+0 da 850 falan di doktor karın bölgesi 1 hafta geriden olduğunu söyledi
Ece5454 Ummuarbc Ummuarbc 23. Haftada gittim karnı 5 gün geridendi başka doktora gittim karnı 1 gün önde çıktı. Bence cihaza göre değişiyor yada bebeğin duruş pozisyonuna bebeğimin kafası hep önden gidiyordu bi gittim 8 gün geri sonra tekrar gittim 6 gün ileri bu işten bi şey anlamadım sağlıklı beslenmek gerekiyor bence cihazlara çok güvenmemek gerek
Ummuarbc Ece5454 aynen canım doğru diyorsun cihazdan cihaza çok fark ediyor sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil
Ece5454 Ummuarbc kesinlikle öyle canım asla kafana takma ben çok taktım araştırdım boş yereymiş yani her çocuk aynı değil. Siz yine kilo aldıracak gıdalar tüketin gerisi Allahtan 🌺
urasmommy 28 haftalığım geçen 1 hafta önce gittim 1 kiloydu , uykuda çok zorlanıyorum sırt üstü yayılmaması gerek diyorlar ama kendimi sırt üstü pozisyonda buluyorum hep
Ars2223 urasmommy bende öyle her uyandığımda sırt üstü oluyorum 🤦🏽♀️sola yatmaya çalışıyorum ama sol sağ katlıyor herşey bu ara sıcaklar beni mahvetti
urasmommy Ars2223 sola yatınca sol tarafım uyuşuyor resmen o yüzden dönüşümlü şokla sağ yatıyorum , dediğin gibi sıcakta çok etkiliyor