Sariilayda16 haftada doğum iznine çıkmak mantıklı mı MediaMarkt‘ta çalışıyorum satış personeliyim havalar sıcaklığından dolayı dolayı biraz zorlanıyorum bir hafta sonra 32. haftam oluyor doğumdan sonra da izin kalsın istiyorum sizce ne yapmalıyım
momofmychildren Sariilayda16 eğer ayakta çalışmıyorsaniz bence dayanabildigin kadar dayan ama yorucu bir tempo varsa izin kullanabilirsiniz
Sariilayda16 snowglobe evet ya dayanmak istemiyorum aslında ama doğumdan sonra daha çok zaman kalsın istiyorum çok kararsız kaldım
Acelyapova Dün izne ciktim hayatta 32den sonra bu sicaklarda calismam dogumdan sinrada ise donmeyecegim
Acelyapova 6 aylik ucretsiz izin hakkimida kullanacagim marta kadar vaktin oluyor bebek neredeyse 8 aylik oluyor sende oyle yapip işine donmek istiyosan dönebilirsin
Sariilayda16 Acelyapova ayaklarım falan iyice şişmeye başladı ufff yaaaa 32 de çıkmak en mantıklısı olacak belliki
Acelyapova Sariilayda16 calisma canim valla 6 aylik ucretsiz izin hakkini kullan marta kadar kafan rahat olur