Btlshnnn Kızlar birşeye sinirlendiğim de kasıklarıma Ağrı giriyor 15+1 günlük gebeyim. Eşimle tartıştıktan sonra kasıklarım da ağrı oluşmaya başladı şuan da ara ara devam ediyor sizlerde birşeye sinirlendiğiniz de oluyor mu böyle
cLearQueen Btlshnnn evet bana da tam o haftalarda olmustu. Sinir krizi gecirmistim bir sure.kasigim agridi korktum hatta doktora gittim sikinti yok cok sukur… yani bebek olmasa da agri girer cunku kendimizi kasıyoruz
Btlshnnn cLearQueen ayy bende sonradan çok korktum hala korkuyorum Birşey olmuşmudur acaba diye sonra diyorum olmaz birşey kasma kendini 🥹
cLearQueen Btlshnnn bisey olmaz allahin izniyle korkma… ama bana dediler ki bebege bisey olmaz da senin uzuldugunu hissederse o da uzulur 😔
Btlshnnn cLearQueen insanın elinde olmuyor ki sakin kalmaya çalıştıkça sanki bu dönemlerde daha da insan gergin oluyor birde saçma sapan şeyler den tartışmalar olunca daha da geriliyor insan. Bebeğe bir şey olur mu cabası da fena sıkıntı yapıyor. İnşallah birşey olmaz sağ Salim herkes yavrusunu kucağına alsın🤲🏻