Cigdm725 Hanımlar 10+1 deyim birsey sormak istiyorum Dün kayinvalidem le otururken birden karnıma sevmek içinmiş vurdu aman torunum benim diye çocuğun poposuna vurur gibi dur dedim napiyosun hemen çektim elini birsey olurmu sizce 😐
Mervemoommm Cigdm725 İnşallah bir şey olmaz çok saçma yaptığı hareket🤦🏻♀️ sağlıkla kucağımıza alın inşallah darısı bana çok amin🙏🏻💕
Ebruliates Cigdm725 hiç birşey olmaz 7 kat ve amniyon sıvısı içinde 👍 gönlünüzü ferah tutun sizin stresinizi daha çok hisseder
Papatya123_ Cigdm725 birşey olacağını sanmıyorum ikinci hamileliğim kızım 3 buçuk yalında zıplarken uzanıyordum karnımın üzerine sert düştü elhamdulillah birşey olmadı bi kerede merdivenden düştüm bi kaç basamak popomun üzerinden kaydım ama sert düşmüştüm bir sorun yaşamadım ağrı acı hissedersen tedbir amaçlı gitmen gerekiyor ben merdivenden düştüğümde gitttim hemen
myavocado Cigdm725 🤦 evham yapmayın bir şey olmaz inşallah. Ama yapılan hareket çok saçma.ve anlamsız sinir oluyorum böyle isnalara😠
SrpYlmz Cigdm725 bana da 12 haftalıkken falan yenegim vurmuştu karnım acımıştı tabi bende korktum çok ama çok şükür bişi olmamıştı 🙏korkma olmaz ama kaynananinn kafa yaşı 10 heralde ne kadar saçma hareketler