kahvesever__ Bende mi sıkıntı var giriş yapamıyorum internet üzerinden giriyorum yine yok uygulamadan giriyorum yine olmuyor
Lalemmm12 kahvesever__ bendede vardı acaba hesabımı mı kapattılar dedim 😅😅 uygulamayı kaç defa sildim indirdim meğer çökmüş şifremi de hatırlamıyordum ay sonunda girdim hesabıma
Mervemoommm kahvesever__ bende de dün oldu da çıktım Hiç kulak asmadım kalktım sabah baktığımda gelmişti oh be dedim
kalorisizpatates kahvesever__ dün de ben girememiştim uygulamayı sildim birsürü şey bir kaç saate düzelmişti bugün de güncelleme gelmiş hata veriyor atıyor sürekli
Mervemoommm kahvesever__ Ben de çok seviyorum ve de çok güzel bilgiler var çok faydalı bilgiler var aşırı hoşuma gidiyor😂😂😂😂 Hahaha Ben de girmeyince uygulamaya strese giriyorum
kalorisizpatates NaimeYilmaz uygulamaya hiç girmiyor dün İngilizce yazılar geliyordu bugün de güncelleme yaptım forum yükleniyor işaret çıkıyor ama açılmıyor 10 dk sonra geri kendisi geliyor
kalorisizpatates NaimeYilmaz az önce kendisi attı bi post okurken. Beyaz ekran çıkıyor bide bazen ekranda yabancı anlaşılmayan yazılar çıkıyor.
Yesimdeniz kahvesever__ benimde olmuştu beyaz ekran görünüyodu bende uygulamayı sildim tekrar yükledim yine aynısı oldu bi kaç saat sonra giriş yap diyodu giriş yaptım düzeldi
GoncaArslan48 Bende de dün olmuştu uygulamayı sildim tekrar yükledim ondan sonra biraz bekleyince düzeldi