Sarina98 Umay, Alisa, Ecrin (Allahın hediyesi anlamındadır),Lina, Alina, Aden misal olarak düşüne bilirsiniz
Prenseslerim_ Sarina98 tesekür ederim. Umay ve ecrin iyi degilmis diye duydum tam hatirlamiyorum ama umay tanri biseymi neymis
Prenseslerim_ Sarina98 aden unisex bir isim oldugundan tercih etmem. Lina hurma fidesi anlaminda koymam .Ben Berlinde yasiyorum öyle bir düsüncem yok senin gibi nasil ismi cagirirlar diye .örenecekler mecbur
Sarina98 Kız ismi bende arıyorum ya bir türlü beğendiğim işte bu dediğim işim yok. Ultrason erkek dedi ama aklımda kaldı kız olursa diye ne isim koyarım. Yok anam yok, bulamıyorum 😐 anlamları çok güzel ama yaşadığım ülkede nasıl çağırırlar bilmiyorum
Ygmr01 Sarina98 çok kasmanıza gerek yok. O kadar ülke gezdim gayet normal şekilde yağmur diye sesleniyorlardı bana. Güzel şekilde söylerseniz onlarda söyler. Yabancı ismi biz nasıl rahatça söylüyoruz onlarda aynı öyle düşünün
Bebekkk00 Prenseslerim_ Ayliz güzel canım ama bende şuan kararsızım aklımda olanları yazım Rüya🌸 Arya🌸 Afra 🌸 düşünüyoruz biz belki sizede fikir olur :)
Sarina98 Prenseslerim_ Umay neden düşünüyorum ikinci doğacak volan ogluma umar ismini seçtik, kız olursa Umay diye düşündüm. Evet anlamına baktım hoşuma gitmedi. Yani, kısaca o kadar da “ işte bu benim aradığım isim dediğim bir isim olmadı” sadece kısa ve öz olsun. Uzun istemiyorum
Sarina98 Prenseslerim_ ismi doğru seslendirmiyorlar, oğlum Muhammad 2 saat telaffuz ettiriyorum ismini. Muhamed diyor çoğu. Adenin unisex olduğunu sizden öğrendim.
Sarina98 Prenseslerim_ öğrenme sıkıntıları var kimin kafasına ne esiyo onu diyo. Yağmur gibi saçma isimler benlik değil (her ülkede normal seslendire bilirler), Yağmur çemen bulut rüzgar toprak alev birşey bildirsin istemiyorum.
Prenseslerim_ Ana olmak iste isimlere bile nekadar emek veriyoruz günlerce belki aylarca ariyoruz helal olsun hepimize kizlarrr