Eminemalinnn Hayriye32 ben 16 haftalik hamileyim bugün öğrendim idrarda protein kaçağı çıktı. Tansiyon bakıldı 14/8 anlamadım. Ama ben kan sulandirici kullanıyorum. Gebelik zehirlenmesi mi ne bilmiyorum bir sürü ilaç verdi bayramdan sonra tekrar idrar kontrolü 😢
Hiramira3 Hayriye32 maalesef elimizde olan bir durum değil siz sıkı bir tansiyon takibi yapın tuzdan uzak durun umarım sağlıkla atlatırsınız 🍀
eminece93 Gzmmgzmm idrarda köpürme, yuksek tansiyon, idrar testinde protein kaçağı en yuksek belirtisi, kusma ishal, bas ağrısı, yuz el kolda asiri sisme, gormede zorluk gibi
Hayriye32 eminece93 bende bulantı şişme ve ishal vardı belirti olarak tansiyonum hiç 9dan yukarı çıkmadı çok şükür
Kakulimmm Kiz Kardesim yaşadı berbat bir şey. Allah bebegi de kendisini de bize bağışladı. Tansiyonunuza dikkat edin. Yorulmayın yolculuk falan yapmayin. Bir de tuzlu tuketmeyin
Hayriye32 Kakulimmm nasıl atlattı anlatırmısınız çok korkuyorum yüksek çıkar da bebeğimi alırlar diye
Kakulimmm Hayriye32 kendinizi korkutmayın. Inşallah sağlıkla alacaksınız kucağınıza. Ama çıkarsa müdahale edıp alıyorlar bebegi. Şimdi kaç haftaliksiniz. Kardesim de tansiyon vardı. Yolunda gidiyordu o hafta memlekete düğüne geldi. Yolculuk sarmış. Bebek beslenmeyi bırakmış. Yuksek tansiyon da kan akışı duruyor çünkü. 1 hafta da oyle gezmiş haberimiz yok. Düğünün olduğu gece düştü bayildi apar topar götürdük aynı gün bebegi aldılar öyle. O yüzden kendinizi yormayin ac kalmayın dinlenin çıkmasın tansiyonunuz. Sulandirici yazmış doktor o hafta onu da almamış. Kızdık biz baya. Ilaciniz varsa düzenli kullanin