meva_apo25 Minikbiranne35 benim de kız ve 41 de doğum yaptım bunun kızla erkekle bi ilgisi yok bence zorunlu gittim sabcı ile aldılar bebiş kakasını yaparda yer diye
Umutaren Minikbiranne35 40+0 gelmeyince hiç belirti de olmayınca iceride kakasını yapmış sezaryenle aldık oglumu şimdi 22 aylık :) Şimdi yine oğlan anası olcam 34 üm 38 de mecburi sezaryen olcam
Momycik34 Minikbiranne35 bende öyle valla merakla bekliyorum ne nişan var ne suyumun gelmesi gibi bi durum. Ama bugün 3-4 saat aralıklarla acı bi sancı belime vurdu geçti sanki yaklaşıyor gibi hissediyorum hayırlısı bakalım 🤭
meva_apo25 Aerithma ilk kızımdada nişan gelmişti 15 gün sonra doğum oldu bu 15 gün içindede ağrılarım vardı gün ağrısı diyolar
mickey Minikbiranne35 Arkadaşım 2 kız doğurdu ikisinde de 41 e kadar bekledi. Baktılar gelmiyor her iki doğumda da suni sancı ile zorla çağırdılar bebeleri😬 Neye göre değişiyor bilmiyorum
Mucihe Minikbiranne35 ani geliyor ben kontrole gittim sancım çıktı ama ben hissetmedim hiç doğuma aldılar hemen artık doğum yaklaştı hazırlıklı ol yani
Bartumommyyy Minikbiranne35 38+0 da doğdu oğlum sezeryan ile ile doğumum çatım dardı bebekde biraz tombuldu diye