Kansu Haftada hamile olan anneler bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Süreciniz nasıl gidiyor?kaç kilo aldınız.
Hasibeeee Kansu benim ilk gebeliğim 16. Haftada ben hareketlerini hissetmeye başladım şuan 24 haftalığım 3 kilo aldım
Gzmmgzmm Kansu 17 hafta valla anlayamıyorum ki çok gazlı bi insanım zaten 🤷🏻♀️ 3 kılo almısım. Bilmiyorum daha kendimi iyi hissediyorum falan diye yalan soyleyemıcem :( hıc bı sıkıntım yok cok sukur bulantı mıde yanması vs
Pinartmd Kansu 9 kilo aldim kocaman bir hamile gobegim var 19 .haftadayim ve 2 3 gundur hissediyorum oyle cok anlasilir bi his degil içerden pit pit yapiyo sanki
Kansu Hasibeeee maşallah cnm allah sağlıkla kucağına aldırsın. Bende ara ara hissediyorum hareketini ancak yoğun değil.1 haftadır da hissetmiyorum
Gg123 Bizde 19 haftalığız bu iki üç gündür hissediyorum belirli bi şekilde gün içinde çok olmasa da uzandığım da özellikle hissediyorum
Kr6543 18den beri hissediyorum hatta her gün sol tarafıma toplanıyor bazen günde ¾ kez olduğu oluyor sizinde oluyor mu acaba endişelenmeli miyim doktor kontrolüme 2 hafta var daha
Kansu Kr6543 benim ilk hamileliğim ara sıra hareketini hissediyorum ama çok nadir fazla hareketini hissedemiyorum o ayrımı yapamıyorum 19. Haftadayım. Doktorunuzla görüşün bence bir endişelenecek bir durum oldugunu sanmıyorum
Kansu Pinartmd aynen bazen bende öyle hissediyorum yinede emin olmak istedim yaşadıgım durum genel birşey mi diye