Elif__oztrk Zeyonlinee o sizin doktorunuzun sorunu kendinizi perişan edecek bir durum söz konusu değil benimde pozitif hayatıma devam ediyorum çok fazla kasmayın
AydanGg birkimseee ben özel bi kliniğe muayene olmaya gidiyorum Tekirdağ’da Özgür Bige orada yaptırıyorum
beyzaao birkimseee bana ilk üç ay içinde bakıldığı için yüksek çıktı avidite değerim de o yüzden başka bakılmadı doktor önce geçirmişsin dedi
birkimseee 1Demett benim de igm pozitif igg negatif araştırma hastanesine tekrar verdim ama sonuçlar 9 güne cikicak araya haftasonu girdiği için galiba size ilaç vs. Verdi mi
1Demett birkimseee yalanci pozitiflik ciktigi icin ilac vs tabiki vermediler ikiside negatif cikinca anlasildi
1Demett birkimseee yani yine testiniz ayni mi cikti benim ilki devlet hastanesinde yapilmisti ikincisi arastirma hastanesinde. pozitifse bile uzulme avidite testi yaptiracaksin gebelik icinde mi geçirdiğin anlasiliyor yoksa gebelikten once mi diye bakacaklar
birkimseee 1Demett yarın Allah izin verirse otuzbir haftalık olmaz, gebeligimin başında yaptırmıştım negatifti şimdi pozitif, önceki 1.04tu dün yapılan 1.01 çıkmış avidite testi de koldan alınan kanla yapılıyor değil mi
1Demett birkimseee avidite yaptirmadim ama öyledir evet. gebeligin basindakide epey dusuk bi oranmis o zaman avidite yapilmis miydi?