gokcemeeric Kızlar selam 4 aylık bebeğim var. Son 4 gündür ishal mide bulantısı tiksinme yüzümde sivilcelenme gibi belirtilerim var. Yemeden içmeden kesildim. Erkenden uykumda geliyor. Test yapmaya korkuyorum. Bu belirtiler ile sizce yapmalımıyım ?
Cevkk gokcemeeric bence test idrar testi yap canım çok emin olmak istersen kan testi ver sağlıklı olur öyle
Zseda gokcemeeric Korkunun ecele faydası yok. Tecrubelisiniz artık. Adet gecikmeniz varsa ya da adete az kalmışsa ama riskli ilişki yasadiginizi dusunuyorsaniz testinizi yapin
Minigiim-vebenn52 gokcemeeric korkulcak bişi yok varsa öğle de böyle de vardır yap testi en azından kafandan ihtimali gitsin negatif çıkarsa da bi doktora görün ishal de iyi bişiy değil suyu bol tüket su kaybı yaşama
Turuncu-adrenalin1 gokcemeeric adet olmamak maalesef hamile kalmayacağın anlamına gelmiyor bence bi test yap şüphen varsa ☺️
tatlibebegim_ gokcemeeric doktora gittin mi neden adet olmadım diye bende 50 gün önce doğum yaptım merak ediyorum olcak mıyım diye
rizelianne tatlibebegim_ emzirirken çok normal adet olmamak. Bazı kişiler geç oluyor. Benim bebeğim 9 aylıkken adet gördüm ben.
tatlibebegim_ rizelianne ben normalde kendiliğimden adet olmuyodum hep söktürücülerle oluyodum bebeğimde tedaviyle oldu doğum sonrasını merak ettim acaba olacak mıyım diye pcos var
waffleask gokcemeeric bende en korktuğum şeydi 14 aylık bebeğim var ve benn benn 2 buçuk aylık hamileyim🤦☺️ artık kabulendim ilk öğrendiğim de çok ağladım çok kararsız kaldım kıyamadım da eşim destek oldu motive eti öyle öyle kabulendim benimde belirtilerim aynıydı kasıkta batma hissi de vardı bende test yapın içinizde şüphe kalmasın bende doğumdan sonra 10 ay adet görmedim