Msbo Merhaba arkadaşlar . Bugün kontrolüm vardı doktor keseyi gördü . Yolk sac ve bebek yok şuan takip edeceğiz boş gebelikte olabilir iç gebelikte olabilir beraber izleyip görücez dedi . Uygulamaya göre 5+6’yım fakat keseye bakılırsa hemen hemen 4-5 haftalık dedi . 1 hafta sonraya randevu verdi . Ben şimdi endişeliyim epey yolk sacta olmadığı için boş gebelikten mi şüphelendi de öyle söyledi acaba diye kafayı yiyorum . Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Srp53 Msbo 5+6 erken daha ya benim 5+2 de yeni keseyi görmüştüm 7. Haftada bebek ve kalp atışı görülmüştü
Sevvalll42 Msbo hiç endişelenme bende 5 haftalık gittiğimde doktor korkuttu beni kesen haftana göre küçük duruyo sağlıksız duruyo dedi 4 gün gerideymiş bebek şimdi haftasını tam yakaladı korkma yani 12 haftalık olduk bile
Bihterrr Kimin 5 haftalık kesede yolk sacı gözükür ya bebeği göreceğini düşünmek bile mantıksız onu söylemiyorum. Benim 6 haftalıkken kesem 5 haftalıktı. 2 hafta sonra gittim kalp atışını duydum bebeğimin. Bu doktorunuzun üslubuyla alakalı henüz yeni olduğu için doktorlar zaten böyle temkinli yaklaşıyor ama sizinki abartmış. Durumunuz normal korkmayın
sutlukahve_ Hiç endişe etme benim de ilk gittiğimde küçücük kese vardı sadece 4 haftalık fln demişti doktorum ne yolk saç nede bebek vardı 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi 10 gün sonra hem bebegi gordul hem kalp atışını duyduk haftanla uyumlu olmayabiliyor geç döllenme olabilir
KumsalAdaMom24 Benimde kese gözüktü 5 haftalıktı 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi sonra gittiğimde haftasıyla uyumlu değil gelişmemiş 2 hafta daha bekleyelim eğer gelişmemişse alırız gibi bişey demişti o 2 hafta geçmedi bana korkumdan başka doktora gitmedim ya gerçekten öyleyse diye 2 hafta gelişmesini bekledim sonuç geç döllenme çıktı ve polikistik over olduğunu biliyor zaten adet gecikmesi geç yumurtlama geç çatlama yaşıyorum normalde gayet normaldi ilk akla gelen geç döllenme olması lazımdı ama doktorun dili çok sertti pat diye aklına geleni söylerdi 100 tane gebe görüyo ama ben ilk defa hamile kalıyorum düşünen yok 🤷🏻♀️ ama o 2 hafta bana zehir etmişti sabahları 5-6 da kalkıp ağladığımı bilirim nolur bebeğim sağlıklı olsun diye 😌 çok şükür şuan 29 haftalığız 🩷 o yüzden sen bekle 1-2 hafta içini rahat tut zaten ilk haftalarda tamam kese var bebek yok diyip bian da korkutuyorlar onlar için bu söylem gayet normal geliyor ama sen bilmediğin için korkuyorsun 🙂↔️ zaten 5 haftalıkken yok gibi bişey 6-7 haftalıkken susam kadar oluyo 😂
_Mother_ Msbo bebeğin görünmemesi normal bu haftalarda canım evham yapma kızım da 7+0 da kese ve bebek görünmüştü kalp atışı yoktu 8+2 de kalp atışını duydum geç döllenme olmuştu şuan 5+4 üm kese bebek göründü kalp atışı için 10 gün sonra dedi her gebelik bir olmayabiliyor haftada daha küçük zaten
baharmom35 Msbo doktorunuz fazla abartmış olabilir mi genelde 6 olmadan kese için net birşey söylenmiyor bazılarının kesede bebek geç görülüyor kimin kalp atışı yani bence 6 hafta olmadan net konuşulmamalı sağlıklı bebekse her türlü sağlıklı ilerler
Ecmsrn 6+1 de vajinal muayenede kese vardı sadece içi boştu yolk sac bile yoktu 7+4 de kalp atışı ve bebeği görmüştük içinizi ferah tutun
[silindi] Msbo Henüz erken yolk sac için, endişelenmeyin. Sırasıyla kese, yolk sac, bebek, kalp atışı izlenir bunların arasında 1’er hafta olabilir.
Umutluol Kızlar benim de doktoruna dediğine göre 6 haftalığım ama doktor kesen düzgün değil bebek görünmüyor dedi emin olmadı bir şeyler görür gibi oldu ama emin değilim boş gebelik olabilir dedi bu durumu yaşayanlar var mı kese şekli düzgün değil ne demek bir şey olur mu acaba 😔
Minnaksever Msbo benim de 1 hafta geriden geliyor 6+3 diye gittim ama 5+5mis.ilk kızım da aynıydı endişe etmeyin bekleyin
Msbo Arkadaşlarım ben doktordan geldim doktorumuz çift kese gördü . Bebişimizin birinin kalp sesini dinledik diğer bebişimizin kalp sesini henüz duymadık önümüzdeki hafta da ona bakacağız hayırlısıyla inşallah bizim bebişler çift yumurta ikizi görünüyor ❤️🙏🏼🧿
Umutluol Msbo ayy maşallah inşallah onun da kalp sesini duyarsınız sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Msbo Umutluol Amin hepimizin inşallah sizlerde iyi düşünün vesvese yapmayın lütfen herşey güzel olucak Allahım en güzelini hayırlısını nasip etsin tüm annelere ❤️🙏🏼