Neseyakut Usui Usui 64.5 ile cumartesi doguma girdim eve gelince tartildim sadece 2 kilo vermişim. Doktora sordum odem var vücuda dedi. Tüm pskojim mahvoldu. Her yerim şiş. 1 hafta olmadı henüz evet . Ama aynaya bakamıyorum. Cok üzgünüm
bhytkn Neseyakut geçiyor o şişlik merak etme 😉 bende davul gibiydim ayaklarım suratım pompayla şişirilmiş gibiydi.karnımda bi bebek daha varmış gibiydi 😁 evde sürekli dolandım bir hafta sürdü inmesi.şişlik inince tartıda fark ediyor zaten 😉😉
Findk9227 Inanılmaz gibiydi ama ben doğumdan bi hafta sonra tartıldım hamileliğim boyunca 20 kg almıştım ve 14 kg gitmişti şok oldum 🤩
Sewo Findk9227 ay ne güzel ya masallah darısı başımıza Acaba emzirdigin için mi.bide normal doğumda cok zayıflaniyo
Findk9227 Sewo evet normal doğumdu ama zaten doğumdan hemen bi hafta sonra tartıldım o bi hafta içinde 3 4 gün tek emzirebilmistim sonra tabi emzirdim yani emzirmeye bağlı olduğunu sanmıyorum canım
Pelinizm Sewo canımmm naber ? Yaa bizim hareketleri arttı bildiğin tekme hissediyorum artık🙈Sizde durumlar nasıl , ağrı devam ediyor mu?
Neseyakut bhytkn nasıl moral oluyor bunlar. Bari diyorum 5 kilo gitse ama 2 kilo gitmiş. Bebeğim den önemli değil tabiki ama annenin ruh sağlığı da bebek için önemli. Doktor da 1 hafta bekleyeyim dedi bakalım 2 günüm kaldi😆
Sewo Pelinizm merhaba canım. Benim hic hareket yok valla agrilar azaldi ama hareket hic yok haftaya gidecem hastahaneye