Yenianness Merhaba, bebek hareketleri ne zaman sıklaşır ve dışarıdan hissedilmeye başlanır? 19.haftada tekme gibi seyrek zamanlar da hissediyorum
eminece93 Yenianness 26.haftadan bildiriyorum hergun hissedeceksin 😊 22-23 den sonra gun icinde bir tekme ya da dokunus hissediyorsun
Kardelen120o Yenianness 17 de hissetmeye başlamiştim simdi 28m haftadayiz icimde savaş çikaran bi kızım var 😁
Bihterrr Yenianness benim ilk gebeliğim. 20. Haftanın ilk gününden itibaren hep hissettim.başlarda zayıftı baya. Şuan 23 haftalık ve dışarıdan belli oluyor çok hareketli
Babymom07 Yenianness 22. Haftadan sonra yavaş yavaş arttı benim ama 3. Trimester a geçince artık daha sert vurmaya başladı bir an önce tekmelesin istiyor insan ama az daha sabır 🥰 29. Haftadayım
chrysanthemum Yenianness aynen ilk , herkesın farklı ya gercekten ben 16 da ılk kıpırtıları hıssettım mesela arkadasım 12 de hıssetıgını soyluyordu
eminece93 Yenianness ben ilk 16 da hissettim o yüzden benim disardan gormemde erken basladi 20. Haftada ufak ufak görmüştüm. Simdi 26 oluyoruz baya disarda tekmesi tokadi eskiden yururken hissetmezdim simdi bazen yururken sok oluyorum. Doktorum bana ilk 20-22 arasi hissedersin icinde kelebek gibi ilk gebeliğin cunku demişti erken basladi bizim. Mesela uyur cogunlukla dedi doktorum ama hic uyumuyor sanki hergun gun icinde hissederim 20 den beri illa birsey yapar belli eder
Annelikmghb Ben 12 haftadan bildiriyorum coook erken diyeceksiniz ama doktorda gördü hareketler hissediyorum zıplıyor yaaa disardan belli olmuyor henüz küçük kuzenimde aynı haftada hissedemedi henüz bu arada benim 2. gebeligim