Duygu_k Reina olmuyor sanırım tamamına yakınını terleyerek atıyorum 😁 tuvalet genelde fırsat buldukça 😂
Meryemece AyEr aynen içenleri gördükce valla agzım acık kalıyor 😀😀 benim miğde okadar suyu almıyor ki dışarı cıktıklarında napıolar acaba be iki dk tutiyim yaptıgımda kasıgımda inanılmaz acı hissediyorum
Sevvaldal Ben iciyorum🙋♀️ Ama 2 sene once pihti gecirdigim icin 2 senedir iciyorum zaten. Insanin ictikce icesi geliyor.cok zorlaniyorsaniz sisenin icine 1 dal nane 1 cubuk tarcin yda yesil elma atabilirsiniz.
Calyipso Meryemece ben iciyorum hatta 3.5 litreyi bile buluyor. Yanimda 1 litrelik su şisesi tasiyorum o sekilde iciyorum hep. Ama hamile kalmadan oncede iciyordum ben su 🤷♀️
Dzmnsvd Meryemece ben 2,5 litre içiyorum mesela sabah 8 de uyandım uyandıgımdan beri 6 bardak içtim bile 😂
bebekteyaparimkariyerde Meryemece calla dört litre içiyorum resmen ama bardak elimden hiç düşmüyor.bir bardağı bir kerede içmeye çalışma yudum yudum içersen hem sağlıklı hem midene iyi gelir.
Pamukprens Meryemece 1.5lt lik suyla sekiz aydır geziyorum günde 4 kez de dolduruyorum🙄🐣 Ama çok canım çekiyor bende sıkkntı mı var dedim hastaneye gittim doktor gerşeyin normal dedi iç dedi
2prenses_masal-oyku Meryemece valla dışarı çıkarken bile kocaman şişe dolduruyorum çok tüketiyorum suyu evdede öyle mutfağa girdikçe bardak bardak içiyorum nerdeyse günlük 3 litre içiyorum bende önceden hiç içmezdim ama hamilelikten beri çok tüketiyorum bebeğim için sürekli aklımda su içmek 😁☺️
Pamukprens 2prenses_masal-oyku aynen öyle bende aynıyım anladığıö kadarıyla vücut ne eksikse omu tamamlamak istiyor
2prenses_masal-oyku Pamukprens vücudun suya ihtiyacı yokki içtiğin miktar zaten yetiyor ama bu bebek için olduğundan dplayı insanın piskolojisinde yer alıyor bence önceden pek içmezdim suyu canımda istemezdi ama şimdi sürekli içiyorum ☺️
Pamukprens 2prenses_masal-oyku bilmiyorumki bencede gereğinden fazla içiyorum ama içmediğim bir saat sanki vücudum kuruyor
Berfin2626 Meryemece ben normalde içmezdim şimdi Sudan başka biley içemiyorum 2 litre günde içiyorum 😍