Nursen21 Seldaapk ben sabah namazında içmeye başlıyorum ama gün içerisinde çok içemiyorum geceleri de tuvaletten çıkamıyorum diye içemiyorum Hemen lavaboya gidiyorum çünkü
Seldaapk Nursen21 3.trimesterda zaten tuvaletten çıkmak zor oluyor baskı yaptığı için bebek aşağıya şu içmeyincede bu sefer azıcık idrar yapmak can yakıyor o yüzden her türlü gidiyorum nasılsa tuvalete diye içiyorum ben 😁
Bskrt Meryemece 500 mllik bardağm var yatmadan onunla su içmeden asla uyuyamam, sabah kalkar kalkmaz da içerim Zaten 1 lt o ediyor😁😁 gün içinde de en az 2.5 daha içiyorum, susamasam da her ayağa kalktığımda içerm ben asla susuz kalamam
Merveanneoluyor Meryemece bence içmelisiniz ben 2,5 litreyi bulduğum halde haftasonu sancılandım idrarda kum çıktı daha fazla iç dediler
Mirom Deletedmom0018 19+6 köfte dışında et yemeğini hiç bir şekilde yiyemiyorum ciğerde ayni yanina yaklaşamıyorum
Deletedmom0018 Mirom yakınmış haftalarımız benim de 18+2 😄 inşallah sever de yeriz ya hamilelik bitmeden
Efsanem Cemreemine bende 3 aylik hamileyim hic icemiyorum sende de ayni olmus bebeye zarari olurmu acaba?
Cemreemine Efsanem icmek iyiymis kuzum doktor oyle soylemisti ve bende 19uncu haftamda bobrek genislemesi oldu iltihap toplamis bobregim bildigin ben ona bagladim yani icmeye calis kussan da simdi acisini cekiyorum
Shrrife Meryemece bir litrelik bi şişe al kendine elinin altında gezdir can sıkıntısına içiliyor bardak bardak daha zor 😂
Deletedmom0018 Mirom 14. haftada doktor kız dedi ama yine de bir dahaki kontrolü bekleyelim dedi daha perşembe öğrenicem inşallah ama bence kız ☺️
SedaMeric Meryemece canım yanına büyük sise köy bittikçe doldur ben içiyorum 2.5 hadi kalk bebeğin için sende iç ne dersin ? 😚😊
Nursen21 Seldaapk diyorum iyiki klozetler var yoksa halimiz ne olacak acaba 😅 Artık daha çok içmeye çabalıyorum
Mirom Deletedmom0018 önce erkek sonra kiz dedi göstermiyo dedi bence erkek ama içime erkek doğuyor yani doktor erkek dedi bu ay kesinlescek etten tiskinenler hep kiz oluyo ben hariç 😁
Saadet27 sususdden aynen öyle valla yanıma koyuyorum şişeyi sabaha kadar bitiyor uyku arasında bile su içiyorum normalde fazla aklıma gelmez bu hamilelikte oldu :)
Defnemmm2301 Meryemece tabi ki 😊😊 içemiyorum ne yapayım ama hani ben böyle az içiyorum diye az içme yani dikkat et 😊😊