SiriusAb Kızlar benim ovulasyondan sonra başlayan rahim ağrım vardı. Adete 1 hafta var ağrım bi anda kesildi, sizce gebelik olabilir mi? Sizin ağrınız ne kadar sürdü? Rahim ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi?
SiriusAb Yeniyeniden Sen hissetmedim diye ağrı olmayacak diye bişey mi var? Sizin gibi dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneden tiplerden tiksiniyorum ya.
Leylagny Yeniyeniden bende 7 haftaligim kasik ağrım ve bel ağrım oluyor göğüs hassasiyetim var demek ki herkesin ki bir olmuyor
Mzzz kasık karın bel ağrısı olurda rahim ağrısını hiç duymadim ki bunlar bile kesin gebeyim denilecek ağrılar değil
Yeniyeniden Leylagny sanirim ben şuan birsey hisetmiyorum bugün kanama oldu ama şükür kalp atışı vardi
Leylagny Yeniyeniden bana da bayramdan sonra dedi Dr kalp atışı için rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin
Yeniyeniden Leylagny bugün gittim gitmeden öncede kanama oldu tabi dedik kötü bir haber alcaz kalp attığını gösterdi ama rahatsız etmeyelim bebegi dedi haftaya gel 2 hafta istirat verdi ilaç ve iğne verdi