bahardaa Eduahm bende yok arkadaşım da var kurutma makinesi hep küçüldüğünü söyler bedenleri hep büyük alır bu yüzden kıyafet de
zelis63 Eduahm ütüle düzelir bende dün attım bakma zaten minicikler ama kurutma en iyisi o kadar çok toz alıyor ki
Eduahm Kızlar çamaşırları yıkarken siveno kullanıyorum ama hiç köpürmüyor. Normal mi bu? 1 kapak döküyorum deterjanı
qusel Eduahm yeğenim doğduğunda hazırlık aşamasında oule yaptık hepsi kucukldu gittik yeniden aldık. Hep çöp oldu resmen. Ama sonrkai yıkamalarda artık sıkıntı çıkarmadı ayarı değişti kardeşim.
Myrtle Mugey ben tum camasirlarimi 1.25 saat bebek programinda kurutuyorum. Hepsi de kuru cikiyor. 3 4 saatlik programlarda atmadim hic.
Cemre44 Ben yeni alınan kıyafetleri bi kez kendi kendine kurutup sonraki yıkamalarda kurutmaya atılırsa küçülmeyeceğini duymuştum. Düşük ısılı prog seçilince küçülmüyor ama nemli çıkıyor. 😢
Eergin Bende kurutma makinesinde kuruttum ama ütü kuruluğunda kupkuru çıkmadı o yüzden çekmede yaşamadım zaten ütülenecek diye ilk kumaş tozunu felan alsın diye kurutmaya atmayı tercih ettim