Derya7753 Bebişe daha var ama bebek arabası arayışı içindeyım hem büyüdüğünde hemde bebekken kullanabilcem hafif rahat önerebilceniz bebek arabası varmı? Bel fıtığı olduğu için taşıması sürmesi rahat olsun istiyorum . Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Myrtle Derya7753 asansorlu evde oturuyorsaniz travel olanlardan alin derim. Benim asansor yok tek basima indiremiyorum hem araba hem puseti. kanguru aldim onunla cikiyorum tekken. Model elele alroad travel. puseti hafif. Surusu cok rahat. eksi yani apartmandan tek indiremiyorum.
Gzm1154 Derya7753 kraft kenya aldık biz travel sistem ama çok yer kaplamıyor. Ayrıca kabin boy gibi puseti bebek arabasına takıp 2 sini birlikte kullanmıyorsun puseti ayrı monteliyorsun bebek arabasını ayrı monteliyorsun ek olarakta 2si de 360 derece dönüyor bu da çok önemliydi. Ve renkleri çok güzeldi 1 ay önce bebek adası mağazasından 15.000 e almıştım şimdi ne kadar oldu bilmiyorum 🤷🏻♀️
Derya7753 Myrtle asansör yokda apartmanda yabancı olmadığı için hemen girişe koycaz elele baktım puset olmadan da olmuyor hastane çıkışı da lazım sonuç olarak
Fundaaaaa Derya7753 ya evet fiyatlar genel olarak çok uçuk ama bebek arabasında 😁🙊 iki çocuk büyüttüm 3 büyütecek hala yeni gibi birisi bebek arabası diyince kesinlikle cybex diyorum 😁
seyma2609 Chicco goody plus baya hafif gerçekten. Özellikle bebek arabasında 1 kilo bile fark ediyor mağazada deli gibi bütün arabaları indirdim kaldırdım. En hafif model buydu öneririm 😊