Tgcerkn Merhabalar. :) Ara ara göbek deliği çevremde hassasiyet ve sanki böyle hafif morarma mı desem kararma mı desem bir durum var. Böyle bir durum yaşayan var mı. 22+6 dayım.
MomyAsli_ Tgcerkn esmerseniz karın genişledikçe göbek deliği göbekle sıfırlanıyor iç kısmı daha esmer oluyor benimde öyle göğüs cevresi de öyle oluyor doğumdan belli bi süre sonra eski haline dönüyor
Ecekrk Tgcerkn bende 20 haftalığım ara ara göbek deliği çevresinde ağrı oluyor ama benimki poposunu göbeğime dayamış doktor ondandır baskı yaptığı için dedi belki öyle birşeydir zaten bu haftalarda detaylı ultrasona girdiniz yada giriceksiniz doktorunuza sorsanız daha sağlıklı olur ama benim doktorum taş gibi olmadığı sürece sorun olmaz dedi
MomyAsli_ Tgcerkn ben esmer olduğum için o bölgeler direk kararıyor hamilelikte 😂 bebekle alakalı değildir endişe etmeyin anormal bi durum yoksa tende koyulaşma normal
myavocado Tgcerkn ben de açık tenliyim, aynı haftalarda başladı benim de, ağrı sızı yok ama dediğiniz şekilde renk koyulaşması oldu. Annem normal böyle oluyor demişti, ben ayrıca doktora sormadım ama doktor hep gördü muayenelerde bir şey de demedi.
Tgcerkn Ecekrk bayram sonrasına kaldı detaylı ultrason. En son gittiğimde de doktoruma sormayı unuttum 🙈🙈 devam ederse yazacağım ama. İçi ferahlattınız biraz teşekkür ederim
alparslan21 Benimde oluyor özellikle bende 2. Gebeliğimde göbek fıtığı oluştu bu 3. Gebeliğim bebek göbeğin altına geldi mi hassasiyet ağrı oluşuyor
Ecekrk Tgcerkn benimde birkaç gündür mesela kasığıma ara ara ağrı giriyor hiç kafaya takmıyorum doktora 2 gün önce gittim herşey yolunda dedi başka bir sıkıntım da yok hiç kafamıza takıp canımızı sıkmayalım Allah’ın izniyle sağlıkla gelicek diyorum doktoruma sorcam diye ya not alıyorum ya kocama söylüyorum yoksa yüzde yüz unutuluyor 😂
myavocado Tgcerkn skdjdjjf annemin normal demesi pek bilimsel bir veri olmamış gerçi ama tecrübe hiç değilse 😂