azracan20 Meralkosar canım ilk 10 gün geçsin sonra takmaya başla ancak toparlanırsın ağrıların azalsın tak
dogurangaplumba Meralkosar ayy benim 16 sında 1 ay olacak korse takamıyorum hala nasıl korse aldınız siz?
azracan20 Meralkosar stres yapma rahat ol canım can dünyaya getirdin normal yani istersen tak takma diyen de olmuş sana hanımlar arasından ama yine sen bilirsin rahim toparlanmasını da bekleyebilirsin
Deletedmom_112 Meralkosar spor yaparsınız korseyle gitseydi herkes korse giyer üç beş ayda dümdüz karnı olurdu zaten yok öyle bişey
Meralkosar azracan20 biraz takmayı düşünüyorum ama dikişlerime zarar vermekten korkuyorum o yüzden takanlardan fikir almak istedim
Meralkosar Deletedmom_112 öylemi diyorsunuz benim hamilelik öncesi dümdüzdü karnım şuan böyle kalınca hep kalıcak zannettim inşlh sporla gider 10 gün oldu doğum yapalı sanki 8 aylık hamileyim gibi 😥
Sadeceanne2 Deletedmom_112 Meralkosar spor yapabilmesi için 6 ay geçmesi lazım en az dikişler kaynaması için korse. Biraz daha sıkılaştırma yapıyor. Yürüyüş yapa bilirsiniz. Sakın Mekik filan çekmeyin. Karın iç dikişleriniz için iyi olmaz
Deletedmom_112 Meralkosar 3 aya o göbek anca gidiyor geriye sezeryan karnı kalıyor onun için spor yaparsınız korse üstten alta baskı yaptığı için rahminiz erken sarkar ve idrar kaçırmaya başlarsınız. Acele etmeyin vücudunuza zaman tanıyın
Meralkosar azracan20 ip vardı cnm cekip aldılar 10. Gün öyle dikiş falan gözükmüyor düz bir çizgi var