PkosluAnne Kizlaar 24. Haftamdayim ismine karar veremedim yardımcı olur musunuz sizce hifa isminin yanına en çok ne yakışır
Betul-97 PkosluAnne Üçünün içinde en söylenilebilir Ahsen Hifa diğerlerini söylemek bana biraz zor geldi😊😊
myavocado PkosluAnne ben hifa bala yı yakıştırdım en çok söyleniş olarak, bir de bala çok sevdiğim bir isim ondan da olabilir 😊 ama hifa ismini ilk kez duydum söylenişi çok hoş anlamı ne acaba
Bilhayalacz PkosluAnne Hifa tek olarak güzel bir isim. Ahsen müzekker sigadan. Erkek için kullanılır. Müennesi yani dişi için Hüsna kullanılır bilginiz olsun 🤗
Betul-97 PkosluAnne Açıkçası çift isim sevmiyorum sadece Hifa da gayet hoş ama bu yazdıklarınız arasında en kolay söylenebilir olan buydu😊😊
MomyAsli_ Betul-97 çift isim koyma modası kalmadı zaten tek isim çocuğun geleceği içinde makul bi karar 😂
PkosluAnne myavocado hifa sabreden ve sadece Allah’ın rızası için yaşayan kadin demek hifa hatun da sahabe teslimiyetli bir kadın ☺️
PkosluAnne Bilhayalacz yaa ilk kez duydum çok teşekkür ederim 🤗 Ahsen hep kız ismi olarak duydum çevremde ama demek ki doğrusu bu sekildeymis
Betul-97 MomyAsli_ Tek isim gibi duran çift isimler var ona bir şey demiyorum da uzun isimler bir de sadece 1 tanesi söyleniyor çift ismin hiçbir anlamı kalmıyor 😊😊
MomyAsli_ Betul-97 aynen öyle benimde çift isim uğraşmak istemiyorum sevmiyorum yoksa ailemi mahkemeye verip sildirmiştim 😂
Leilani PkosluAnne benim kızımın ismi de Hifa 😍 ben Duru Hifa istemiştim ama eşimi ikna edememiştim. Ahsen Hifa da çok hoşmuş