Kızlar bunu kucağımda kızımı emzirirken yazıyorum 12 Haziran da sabah beste sancı ile beraber uyandım o gece bebeğim çok hareketli ve kendini çok topluyordu kalktım duş aldım duşta nişanım geldi bı akıntı ile onu şişmi su mu çözemedim neyse kahvaltı temizlik ama sancılarım sıkılaşmamış çok düzensiz yani doğuma kadar sancılarım toplasan yermi var yada o kadar düzensizdi saat 3 oldu hastaneye gittim sancılarım düzensiz 5 santimde açılmam vardı istersen suni sancı verelim dedi kabul etmedim eve geldim yürüdüm evde ördek yürüyüşü yemek iş uyudum sancılarım hiç belli bir dakikaya gelmedi 20 dakikada bir şekilinde idi gece 11 oldu benim vücudum çok titremeye başladı başım dönüyordu eşim kallk gidelim tekrar baksınlar sana bende boşuna gitmeyelim sancılarım düzensiz suni sancı verirler neyse gittim 8 santim açıklığın var hemen çatala doğum başlamış dediler şok oldum sancılarım düzensiz olduğu suni sancı verdiler ıkınma için çünkü Kendi sancılarım yoktu ebeler suyumu patlattılar banada bu santimle buraya gelip Gülen tek hastasın dedi derken yarım saat içinde 5 altı ikinmayla çocuğumu yırtığım dikişim olmadan kucsgima aldım kızımı 3kilo 950grm ikinci doğumum bu arada bebeğim tersti 38 haftalıkken döndü kendime hep dua ederdim Allah’ım bana dikişsiz su gibi kolay bir doğum nasip et diye sancı çekmeden doğum yaptım desem yeridir sürekli hep Meryem süresini dinlerdim okurdum arada (summes sebila yesirah)bu duayı okurdum (sancılar gelince rabbi yessir velatu esir rabbi temim bil hayr duasını okurdum 38 haftalıken hurma ananas yedim hep çömelip yerleri sildim bol bol egzersiz sıcak duşa oturdum hissetmeden sancı 8 santim ile doğuma gittim ama en önemlisi duanın gücüdür çünkü ben acı eşiği çok düşük biriyim o kısa sürede bile gelen sancılara dayanamıyordum ama Rabbimden hep dua isteyin Rabbim su gibi doğumlar nasip etsin hepinize hiçbirinizi o darlıkta bırakmasın