Btl_3347 Musel teşekkür ederim inşallah hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı bir kızım olur çok istiyorum kızım olmasını, iki oğlum var
Musel Btl_3347 yaa allah bağışlasın rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşallah benimde bir oğlum var 9 haftalık hamileyim inşallah bende sağlıklı hayırlı bir kızım olsun istiyorum rabbim göz aydınlığı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah❤️
Htcegmndnz1 Benim de iki oğlum var 14 haftaligim ve 3. Yi de erkek olduğunu öğrendim 😂 ama başından beri hisssetim
Fundaaaaa Htcegmndnz1 aman yarabbi Allah sabır versin 😄 bende 2 erkek annesiyim bayram sonu öğreneceğiz inşallah kızdır yahu 🤣
Htcegmndnz1 Fundaaaaa valla sağlıklı olsun canım gerisi önemli değil kız olsa tabi bir farklilik yaşardım bilmiuorim valla fetal test de verdim oda bayram sonrasi cikick aslında orda net yazacakmis bide kız diye şok olursam 😂😂😂😂😂
Fundaaaaa Htcegmndnz1 nasip canım vallahi o kadar çok hastalık türedi ki çocuklarda önce sağlıklı olsunlar inşallh
Htcegmndnz1 prens_prenses_annesi hayır yazmıyor çünkü Türkiyede yasakmış o bilgiyi sadece doktoruma veriyormuş ve doktorum bize iletti
Btl_3347 Doli foruma girdiğinizde solda Resim yükle seçeneği var oraya tıklıyorsunuz bir site çıkıyor karşınıza ordan fotoğrafı yükleyip sonra çıkan linki kopyalayıp yapıştırıyorsunuz buraya
Htcegmndnz1 prens_prenses_annesi beni doktorumun yönlendirdiği laboratuvar ile yaptırdım ve onlarr testimi önce ona sonra bana yolluyorlar ona bilgiyi veriyorlar yani bana dda böyle belirttiler cinsiyeti ona söyledik dediler ki ben de öğlen cinsiyet öğrendim 14 haftaligim doktorum erkek dedi akşam 6 da sonucum geldi doktorum aradı bilgilendirdi DNA da erkek dedi 😂
prens_prenses_annesi Htcegmndnz1 bn doktorumun yonlendirdine gidemedim cnku cok pahaliydi bakirkoy istanbul labaratuvarina gttim hani sormadimda ben bu teste net bi sekilde gozukuyo diye biliyodum insallah gozukur