Feride_01 Lale27 valla canım ben azonce duş alıp uzandım rabbime sığındım inan eşim kıyamadı bana eti kasap halletti ama yinede çok yoruldum sabah 9 şimdiye kadar yarına iş kalmadı Allah’ın izniyle bugünü atlattıysam tatilim dinlenerek geçer
Feride_01 Lale27 ben 1 temmuzu beklicem 7. Haftam dolmuş oluyor hemde doğum günümde bebeğimin kalp sesini duymak bana en güzel hediye 🥰🥰
Seher05_ Zeynepksoglu devlet hastanedekilerin kadın doğumu çok ilgisiz , sen bir şey sormadan asla söylemezler sorsan söylediğine pişman ederler . O yüzden ben özele gidiyorum bana her şeyi söylüyor sormadan etmeden imkanın varsa sende öyle yap daha detaylı bilgi veriyor
Zeynepksoglu Seher05_ ilk kontrolde bir gidelim dedik devlete keseyi görmek için hamileliği netleştirmek adına ama bu kadar ilgisizlik de tahmin etmemiştik özele devam edeceğiz inşallah. zaten devlette aynı doktora bile sıra bulmak mümkün olmuyo
ysmnn19 Ben de 2 temmuza randevu bulabildim doktor bayramdan sonra gel kalp atışına bakalım demişti Temmuzda 8. Haftaya yaklaşıyoruz 🙈
Seher05_ Zeynepksoglu bende ablamdan dolahı biliyorum hiç ilgili değillermiş en iyisini yapmışsın ya bende özelle devam edeceğim insallah
Lale27 Curious bende cumaya aldım bi yanım geciktim diyo huzursuz hissettim o yüzden seninde ilk randevunda rahatladım şimdi 🥹 özel hastaneye mi gittin devlete mi
Curious Lale27 Özel hastaneye gittim, yok hiç korkma gecikmedin zaten daha erken gitsen ne kalp sesini duyarsın ne de görürsün, ondan böylesi daha iyi 🤗🙏🏼
Curious Lale27 bugün 7+0, bu arada başka bir doktora gidicem salı günü, ilk gittiğim doktoru ilk başta sevmiştim ama sonra mesaj atıp bir kaç şey sordum, 2 gün cevap vermedi