Lale27 Seher05_ bende hiç onlar yok sadece çok ayakta kalirsam karnım ağrıyo regl ağrısı gibi 😊bakalım bayramdan sonra netleşir her şey zaten koşa koşa doktorda gitmek istemedim bazı doktorlar çok erken gelmişsin falan diyomus bayramdan sonra kese kalp atışı hepsi belli olur inşallah dedim
Seher05_ Lale27 evet ayakta kalınca benimde çok ağrıyor karnım . Ben ilk öğrenince 4 haftalıkken gittim dediğin gibi boşa gitmişim sadece tekrardan beta istedi. Sonra güzel artmış dedi 2 gün sonra gel alttan bakarız dedi bende gitmedim 😂
Zeynepksoglu Ben de geçtiğimiz salı günü ilk defa kontrole gittim 5+5 günlük dedi. Keseyi gördük içinde de çok ufak bir oluşum var bayramdan sonra gel 10 güne iyice belli olur dedi. 5+5teyken de bulantı kusmalarım başladı halsizlik oldu
Seher05_ Zeynepksoglu yarın bende 5+5 oluyorum inşallah benimde yemek yedikten sonra mide bulantısı oluyor ya . Kusasım geliyor fakat kusamıyorum. Hayırlı olsun bu arada 🌸
Zeynepksoglu Seher05_ hayırlı olsun senin de sağlıkla kucağına alırsın inşallah🌸 kusmak bir yandan iyi oluyo aslında en azından 2-3 saat biraz normal hissediyorum 🙄😄
Feride_01 Lale27 5+3 teyim Şuan için hiçbir şey hissetmiyorum kalp atısınıda duymak için 1 temmuza kadar beklemeyi düşünüyorum 😊
Lale27 Feride_01 aynıyız sizinle bende 5+2 bende hissetmiyorum unutuyorum çoğu zaman hamile olduğumu 😂
Seher05_ Feride_01 adetime 3 gün kala pazar günü 170 çıkmıştı daha sonra salı kadın doğuma gittim beta verdim 537 çıkmıştı güzel artmış dedi . 3 gün sonra gel dedi ben gidemedim şehir dışına çıkmak zorunda kaldım.
merveli9 Elifecrin yaa benimde 7 mayıs ama benimde uygulama 12 Şubat gösteriyor hemen hemen aynı zamanlarda doğumumuz olucak galiba Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Elifecrin merveli9 canım senin şu an belirtilerin ne acaba benim göğüs ağrım falan azaldı normal mi acaba
merveli9 Elifecrin benimde azaldı ama hala acıyor. Gün içinde bulantılarım oluyor şimdi de bulanıyor ama kusma yok henüz. Çok nadir kasıklarıma ağrı giriyor oda çok nadir. Bazen gebe olduğumu unutacak gibi oluyorum hiç bi belirtim olmuyor. Normal bence bu durum zamanla bedenimiz alışıyor. Zaten gebelik belirtileri arada bi gösterilmiş kendini
Elifecrin Denizi3535 ay valla anlamadım ben akıntı da vardı sabah falan şu an hiç yok normal mi ki acaba ya
Feride_01 Seher05_ benimde regl günü 17 çıktı 2 gün sonra 170.60 sonra bidaha da baktırmadım 1 temmuzda doktora gidicem 7 haftalık olmuş olur nasipse 🤲
Lale27 Seher05_ baslayamadim şuan köydeyiz bayram için yarın falan çıkıcaz eczaneden alıp başlarım diye düşündüm çok yeni öğrendim zaten 1 hafta oldu ogreneli
Zeynepksoglu Seher05_ ben kadın doğuma gitmeden önce aile hekimliğimde kan vermiştim beta 2300 küsür çıkınca doktor folik asite başlayabilirsin dedi başladım. O zamanlar tahminen 4. Haftanın başları falandı. Kadın doğuma gittiğimde de devlet hastenesine gittim ilk kontrolde o da sadece ultrasonla baktı tahlile gönderdi herhangi bir bilgilendirmede bulunmadı hiç
Feride_01 Lale27 inşallah ta hep böyle geçer düşünme psikolojik olarak ta bazen oluyor unuturken yormada kendini🥰
Seher05_ Lale27 ben de adete 4 gün kala öğrendim öğrendiğim andan beri doktor verdi ☺️💖 kullanıyorum 3. aya kadar kullanmam gerekiyormuş .