Civ3cic Doktor beklememin bir anlamı yok dedi yatış verdi önce alttan fitil ve sonra suni vereceklermiş çok sıtres yaptım dualarınızı bekliyorum Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah hepimizi
Berna_59 Civ3cic hayırlı olsun canım benim 🙏🥰bebeğini sağlıkla güzellikle büyütün inşAllah 🌸🙏darısı benim başıma 🙈🫶
elfkrmn01 Civ3cic merhaba, bende pazartesi 40+4 oluyorum, doktor suni sancı ile doğum yaptıracak o gün. Ama bende hiç açılma vs yok, sizde varmıydı açılma filan 2 saat gibi kısa sürede doğurmuşsunuz maşallah 😍 darısı başıma 🙏🏻
Civ3cic elfkrmn01 bnde de hiç acılma vs yoktu ebe eliyle bayabi kurcaladı acılma olsun diye sonra alttan bi ilaç verdi duşa girdim plates topu üzerinde zıpladım 6 cm olmuştu verdiği ilaç sancı yaptı biraz yeterli olmayınca suni verdi oda baya etkili oldu 8.9 cm oldu o arada alltan yine muayene ederken suyum geldi bebek kanala inmemişti bastırarak kanala ittiler sora zaten sancı arttı çatalı taktılar yatağa o arada doğurtular zaten ıkınamadım pek nefesim kesiliyordu 6 defa falan ıkınmada geldi şükür içerden üç dikiş var bebiş doğarken yırtmış
Civ3cic Aksoyhumeyra 3.650 gr doğdu sancı falan zorlamadı ıkınırken çok canım yandı nefesim yetmiyor du yarıda kesiyordum hep yırtılırken hissettim bide içten yırtılma oldu 3 dikiş var sadece