Esrass21 Kizlar neler yaptiniz bebeginizin kilosu kac doktor pazartesi gittigi.de bana sinirda demisti yarin bir daha gidicem acaba kqc dicek bana 🥲
Rukibirol Esrass21 geçen hafta 2800 demişti bu hafta 2400 dediler gerilediği içinde 38. Haftada Tiske atmayalım doğumu başlatalım dediler şuan serviste doğumhanenin boşalmasını bekliyorum🥹 fitille doğumu başlatcaklar
Scelikler Esrass21 ay son 15 benimde🥹 belirtiler hakkında çok bilgisizim sancı bekliyorum arada altta agri oluyor yırtılma hissi gibi
Esrass21 Rukibirol ay rabbim yardimciniz olsun insallah bian once kucginiza alirsaniz dogumunuz cok kolay gecer ❤
Esrass21 Rukibirol her aabah yiyorum geceleride sut icip yatiyorum ama mlsf kilo almamia ins dr makinesi yanlis olcmustur 😇 yarini iple cekiyorum
Esrass21 Ay ayniyiz yaa benim ikinc8 olcak ama ilkinde bu kadar korkmuyordum simdi daha cok korkuyorum niye oyle oldu anamadim
Scelikler Esrass21 ben sancinin nasıl bsy olduğunu bilmedigim için korkmuyorum belkide😂 saglikla gelsin cinsiyeti ne bebişin