Cihangir09 Sevil1996 +1 olduğu için endiselenmeye gerek yok ++ yada +++ olduğu zaman tansiyonla ilgili oluyor sizde enfeksiyon vardır büyük ihtimalle
newmamm Benim de protein 1 pozitifdi ama enfeksiyonum vardı doktorum ondandır dedi , tansiyonlarım normaldi enfeksiyon geçince o da geçti , doktorunuza sorun bol bol su için
Sevil1996 newmamm haber bekliyorum bende araya bayram da girdi bebeğime bişe olur mu çok korkuyorum ya
Sevil1996 newmamm bir kez enfeksiyonum varken negatifti Şuan Crp 16 ondan kaynaklı olabilir mi idrarda enfeksiyon yazmıyor
Hamisbayan Sevil1996 tansiyon normalse birşey olmaz canım enfeksiyon kaynaklıda olabilir korkma hem haftan gayet ideal bir hafta hemde bende hem kaçak hem yüksek tansiyon hemde karaciğer enzim yüksekliği vardı 30. Haftadan 34. Haftaya kadar dayandım 34 te doğuma alındım oyüzden sende sadece kaçak olsa dahi yüksek tansiyon olmadığı sürece birşey olmaz hatta tansiyonun bir iki defa yükselse dahi bişey olmaz ben 1 ay 13/8-14/8 civarı durdum 34. Haftada 17-18 lere fırlayıp düşmeyince doğuma aldılar
newmamm Sevil1996 korkmayın 3 pozitif kaçak olan da gördüm ama doktorunuza da muhakkak danışın , tansiyonlarınızı takip edin , inşallah bişey olmaz , belki crp düzelince o da düzelir , doktorunuz yazmazsa acil doktoruna sorarsınız
Sevil1996 newmamm sordum sıkıntı yok dedi 1 çıkmış dedi gebeliğin ileri zamanında beklenir ödemden dolayı bayramdan sonra 24 saatlik idrar toplayıp gidecem beneğe sıkıntısı var mı dedim hayır dedi ama korkuyorum tansiyonum normal baktırdım nasıl geçecek bayram :/
Mortosba Cihangir09 merhaba bendede enfeksiyon çıktı ve protein +1 pozitif Enfeksiyondan kaynaklı olur mu böyle? Haftadayım endişelendim Enfeksiyon için ilaç verdi doktor, 2 gün sonra tekrar tahlil vermemi istedi.. Tansiyonum normal..
Cihangir09 Sevil1996 Sevil1996 aslında crp de biraz yüksek çıkmış neden doktorunuz ilaç vermedi ? Enfeksiyon tedavi edilmesi gereken bir durum ama yine de doktor bilir tabi
Sevil1996 Hamisbayan çok teşşekür ederim içimi rahatlattınız siz bebeğinize inşallah sağ Salim kavuşmusnuzdır tansiyon normal çıkıyor enzimlere de bakıldı normal ama ilk kes idrar da + görünce tedirgin olmadım değil ilk gebelik olunca doktorum da sorun yok dedi bayram da araya girince korktum kendime değilde insan bebeğe korkuyor anne olduğumu böyle hissettim 🥹🫶🏼❣️
Cihangir09 Mortosba evet enfeksiyon kaynaklı protein pozitif çıkıyor merak etmeyin ++ yada +++ olduğu durumlarda riskten söz edilebilir geçmiş olsun ☺️
Mortosba Mortosba teşekkür ederim içimi rahatlattınız.. crp 5.28 çıkmış benimde.. umarım enfeksiyonla beraber geçer Tedirginlikten tansiyon takibi yapıyorum olurda doktora göstermem gerekir diye