Seda54 20+2 olduk ama sonunda kendimizi gösterdik veee kızımmm oluyorr 🥰🥰 bu arada eşim tarafında kız torun yok hepsi erkek3 erkekler eşimde ailenin ilk kız torunu olacak fıstığım arada top gibi oynayacaklar evladımı 😁😁🤭
Seda54 Seymavahit60 evet ilk canlı gebeliğim canım daha önce 3 kaybım var inşallahhhh rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh 🙏🏻🤲🏻 Ne kadardır gebe kalmayı bekliyorsun canım doktora felan gittin mi
Seymavahit60 Seda54 gebeyim canım cinsiyet icin öyle syledim benimde bir kaybım var 9 aylık hemde bunda cok korkuyorum 😑
Seda54 Seymavahit60 çok üzüldüm canım 😢😢 allahım bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh korkma canım bol bol dua et kaç haftalıksın şuanda
Seymavahit60 Seda54 11 haftalık canım 3 ay korundum sonra hamile kaldım 1 aydr hastaneye gtmyrm yarın gdecm insallah ama aklıma hep ktü seyler gelyo 😑
Seda54 Seymavahit60 kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun inşallahhhh yarın çok güzel haberler alırsın canımm🙏🏻🤲🏻
Seda54 Haticebaysalll çok hareketli canım ama o bacak arasını bir türlü açmadı o yüzden doktorum da kesin birşey demek istemedi bu arada doktora girmeden hep yerim canım ama bu zamana kısmet oldu 😊😊