poyrazege1503 Merhabalar kontorlum vardı ben söylemeden doktorum kıza benziyor dedi ama 2 hafta sonra net görürüm dedi doğru tahmin etmis olabilir mi erkek ile kiz arasında çok belli bi fark oluyor mu 11 haftada
Edaa01 poyrazege1503 evet olabiliyor cunku erkek bebekler kendini her turlu beli ediyor şekilleniyor bölgesi beli olur yani ama kızlarin ki boş arası yinede doktorunuz emin olmak istemiş ama kız demişşe buyuk ihtimalle kız, ve son olarak benimde kızımı bu haftalarda doktorum tahmin etmişti yanilmadi🥰
myangelson poyrazege1503 doktor kendisi demiş zaten benziyor diye sadece benzetmiş. Benim 12. De benzetti 16. Haftada muayenede kesinlestirdi. Sizin de öyle olabilir kesin bir cinsiyet soyleyebilir görürse burada çok oluyor önce kıza benzetilen erkek çıkan veya tam tersi o yüzden kesin olarak bakmayın yine de
dderyaa poyrazege1503 bizimde ilk de kıza benziyor demişti 1 ay sonra kontrole gittiğimizde erkek demişti
sacmalamakizim poyrazege1503 Valla bende 2 gün önce gittim erkeğe benziyor dedi, ama net bir şey söyleyemem dedi, bence yanıltadabilir haftaları küçük çünkü, çok karşılaştım sonradan cinsiyet tersi olanlarla. 😅
bonik 11 çok yanıltıcı olabilir bence. Benim 16. haftada doktorum ben sorunca bir tahminim var muhtemelen kız demişti.
Zeynepp29 poyrazege1503 12. Haftamda doktor kıza benziyor dedi 13. haftadayım bu hafta yine kız diycem dedi. Ama alışveriş yapma yine de erken dedi. Ne zaman net belli olur diye sorduğumda ise 1 ay sonraki kontrole geldiğinde yine kız dersem net kızdır dedi. Kesin bir cevap vermemesinin sebebini de şöyle açıkladı. Yapışık ya da küçük gömük pipi olabiliyormuş yanılma ihtimali var bu yüzden
poyrazege1503 Zeynepp29 ya hayırlısı neyse o saglikli olsun yeterli ama kız için bu kadar erken söylemesi tuhafıma gitti sadece😆
Tugbatan poyrazege1503 poyrazege1503 11+3te erkek 13+1de kız dedi. Bende temmuz başındaki kontrolde ne söylerse öyle emin olacağım artık o zamana 17 haftalk falan olacak çünkü
Mrvkurt Kızlar 9-10 haftalıkken devlette erkek büyük ihtimalle demişti yani %50 dedi. Şu an 14. Haftadayız ve dünde kendi doktoruma gittim %90 erkek dedi bakar bakmaz sizce değişir mi 🤔😅
poyrazege1503 Mrvkurt erkekse değişmez bence bariz belli ediyolarmıâ kiz deseydi değişebilir derdim ama
prens_prenses_annesi poyrazege1503 bndede o haftada erkege benziyo dedi smdide buyuk ihtimalle kiz diyo yinede emin dgil bkle dha cok erken
Mrvkurt prens_prenses_annesi İşte buyüzden emin olamıyorum artık kesinlikle detaylı ultrasonu bekleyecegim 😬 @poyrazege1503