mrserdogan12_ Merhaba arkadaşlar bu jeli ovulasyon takibi ile kullanıyoruz değil mi yumurtlama olduğu gün yeni aldım kullanma kılavuzunda yazmıyor
Merve-metin mrserdogan12_ evet ovülasyon ile takip et canım pik yaptığında yumurtlama gördüğünde 3 gün jelle değerlendir inşallah işe yarar ben kullandım bi işe yaramadı ama sana yarar inşallah canım 🙏🏻
Kdnzysnr Bu jel ile kalitesiz sperm ile yumurta birleşiminden sağlıksız bebek oluşma durumu var mı, bilgisi olan var mı? Bu ay deneyeceğim
Mercimekannesi45 Nehirrrnill bir buçuk yıl hamile kalamadim ama doktorlar sorun olmadığını söylediler hatta elimde var keşke fayda olsa birine yollasam diye düşündüm ama kimsey almak istemez diye düşündüm
Nehirrrnill Mercimekannesi45 bende de hiçbi sorun yok sadece eşimin sperm hareketi yavaş. Özelde doktor iki yıldız beklediğimizi bilmediği halde vakit kaybetmek istemezseniz tüp bebek yaptırın dedi
Mercimekannesi45 Nehirrrnill benim eşim sprem testine girmedi jel vesile oldu ama işe yarıyor gercekten
Mercimekannesi45 Nehirrrnill kullanın belki vesile olur ben bir buçuk yıl hamile kalamadim eşim çakşır kökü suyu içti sabahları keçiboynuzu pekmezi ile sonra yumurtlama takibinde üç günü bu jelle değerlendirdik bu döngü dört ay sürdü devam ettik ve hamile kaldım 32 haftaligim şuan
Dnzkzi Kızlar bu jel olayı nedir adı nedir ? 5 senedir istıyoruz olmadı . Eşim doktorada gıtmek ıstemıyor bırı anlatırsa çok sevınırım
Nehirrrnill Mercimekannesi45 nasıl kullanılıyor ki bilmşyorum hiç inanın faydası olacak herşeyi denerim
Dnzkzi Mercimekannesi45 amin çok teşekkür ederim nedir bu ne jeli adı nedir ve nasıl kullanıyor bılgı verırsenız cooook sevınırım
Mercimekannesi45 Dnzkzi bir gebenin günlüğü sayfasından aldım ben ovulasyon testi ile kullandım spremin ulaşmasını destekleyici bir ürün ilişkiden önce vajinadan içeriye sıkıyorsunuz sonra ayaklarınızı kaldırıp yatma pozisyonu bana vesile oldu bilmiyorum ise yaramayanda var