Sara Ozgeulnc Bende oyle oluyom bazen.Bir kac dakika evvel yemek yiyorum migdem doymus benim gozum doymadi ve devam ettim yemege esimde guluyo bana 😜😂😂😂😂)))
aesma Ozgeulnc keşke bende yiyebilsem 8. haftalığım iştahım hiç kalmadı hamile kalmadan önce cok iştahlı biriydim doymak bilmezdim 😓 umarım düzelir ilk 3 aydan sonra
Gulyllu Bende öyleyim kızlar öğle yemeği yiyorum mesela 2 saat sonra acayip acıkıyorum üstelik daha 8 haftalık Doğuma kadar nasıl yapıcam ben ya ☺ Kaç kilosunuz kuzular siz ?
ygmr Gulyllu amnyiyin kizar benim kadar yiyen olmasin ilk 3 ay surekli uedim surekli 4 . aydan sonra azalio yeme istegi merak.etmeyin
Estur Ozgeulnc Gulyllu Ozgeulnc Edadlek MaşaAllah kızlar yaaa okurken imrendim resmen 😇 Ben de yiyemiyorum işhanım hiiiç yok sırf aç kalmamak ve birde midemin bulanmaması için yiyorum keşke bende yesem hiç değilse enerjim olur 😅 7 haftalık olduk bakalım inşallah geçer yakında.
Zehra ygmr Kişiden kişiye değişiyr demkki bnmde tam tersi ilk 3 ay öle acıktıgımı hissetmzdm şuan 34 haftalık oldm yemek yiyorm yarım saat sonra snki hiç bişi yememş gibiym
Edadlek Bende aynıyım ya daha ilk haftalar doguma kadar nolucak bilmiyorum heralde vinçle götürcekler 😂😂😂
Kubra_ali Ozgeulnc hemde nasıl yemek yiyroum doydum gibi oluyor yarım saat sonra hiç yemedim sanıyorum hele sabah 5 te bi uyandırıyor açlık valla uykudan kalkamiyorum siz dede oluyormu sabahları 😑😐
Hsrtbrky Ozgeulnc ben de öyleyim çok yiyorum gece çok acıkıyorum bide sürekli çikolata abur cubur yemek yemek istiyorum❤
ZeynepKara Ozgeulnc keşke bende doymak bilmesem 😭 doya doya yemek yemeyi özledim valla şikayet etmeyin bu konuda sağlıklı beslenin dibine kadar yiyin ne güzel
BeratAbideTokal ZeynepKara ilk haftalarimda mide bulantisindan hic bisey yiyemedm simdi 37+1haftalik oldum simdi doymak bilmiyorum 😁