Yagmureyll Kızlar selam ben 5+4 haftalık hamileyim doktor keseyi gördü bebeği görmedi 7 haftalık olunca tekrar gel dedi bende henüz hiç mide bulantısı falan yok ilk zamanlar göğüslerimde ağrı çoktu zamanla o da azaldı başka da bir belirti yok bu normal midir?
sltn2686 Yagmureyll 9 haftalığım hala yok daha dün gittim kontrole sıkıntı yoktu bünye meselesi sadece herkes kilo verirken ben alıyorum 😂🥲
Bakya- Yagmureyll bir kaç güne yada ½ haftaya başlaması çok muhtemel ama bulantısız hamiş olanlarda var bence çok şanslılar 😊 Umarım sizinde kolay geçer
Seyma2424 Yagmureyll bende de yoktu keseyi gördü geçen hafta bebek yoktu bebek oluşmaya başlayınca yavaş yavaş başladı sanki bulantılar çok değil ama arada midem bulanıyor
_Mother_ Yagmureyll bende adete göre 6+4 ama bugün ilk muayeneye gittim 5+4 dedi keseyi bende gördüm kalp atışı için 10 gün sonra dedi benimde göğüs hassasiyeti dışında belirtim yok kızımda baya bulantı kusma yaşamıştım ama erken olabilir şuan için her hamilelik farklıdır bide
Melikebldz Yagmureyll 34 haftalık hamileyim ama gerçekten bu zamana kadar hiç midem bulanmadı çok şükür inşaAllah bundan sonra da yaşamam bir de kız bebek çok bulantı yapar derler bende ona rağmen olmadı çok şükür darısı sana diyeyim 🥰
Dfn511 Yagmureyll kız sus 🤣🤣 maşallah de dilini ısır olmasın boşver normal herkeste olucak diye bişey yok ben ilk üç ay hastanede yatıyorum serumlarla bir ayda 10 kg verdim ilk çocugumda da ikinci hamilelikte de şimdi 29 haftadayım hala kusuyom🤣
Alpmom__ Yagmureyll 6. Haftadan sonra bence kalp atışını duyduktan sonra başlıyor . Hiç başlamasın bence hiç özenmeyin 🫢🫢🫢
Cimenn1223 Yagmureyll hemen o hafta da başlamaya bilir kizimda 9 haftalkken başlamşti 2.bebegimi bekliyorum bunda prensesler gbi geçiyor inşAllahta böyle devam eder saglikliysa belirtinin önemi yok