Tugces27 Kızlar sizce nst sonucum nasıl doktorum herşeyin güzel olduğunu söyledi ama nst çeken hemşire ağrın mı var sancı çıkmış dedi içime kurt düştü :( 34 haftalığım
Zeyyno_ Tugces27 Üstteki bebeğin kalp atışı alttakide senin sancini gösteriyor cnm ara ara böyle gelen sancı hissediyormusn
Tugces27 Seyma-10 bende anlayamadım yukarda öyle dediler ama doktorum güzel çıkmış problem yok dedi kağıdı bana vermedi kendisi aldı
Tugces27 SenAlp24 yok hayır hiç bir sancı kasılma problem hissetmiyorum bebeğimin hareketleri de güzel düzenli sürekli hissediyorum bende o yüzden anlayamadım doktor da güzel dedi ama
Tugces27 Zeyyno_ hayır hiç bir problem sancı ağrı hissetmiyorum bende anlayamadım o yüzden bi farklı durum yok ama :(
SenAlp24 Tugces27 bende de oldu yatırdılar beni 100 ü geçmişti ben hiç hissetmedim serum falan verdiler erken doğumdan dolayı seni nasıl yatırmadılar şaşırtıcı
Zeyyno_ Tugces27 Olabilir kimisi sanciyi hissetmeyebiliyormus ama doktorunuzun illaki bı bildiği vardir
Aybukeb İlk gebeliğiniz mi ondan kasılmalar çıkmış aslında ama ilk olduğu icin bu haftalarda jormal görmüştür zateb 34 dennsonra acilmalar sancılar olur yavaştan