Srp53 Hhh03 ilkinde kürtaj oldum 6 ay korundum denemenin üçüncü ayı hamile kaldım kimyasal oldu kimyasaldan sonra ilk adette korundum ikincisinde hamile kalmışım.
Yesimdeniz Srp53 anladım canım 2 günde bir kan ver hastanede betana baktır sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallah
Hhh03 Srp53 bende bayram sonrası genetiğe gidicem sonuçlarınız kaç gün içinde çıktı acaba birde eşinizdende kan alıyolarmı
Srp53 Busraltn canım benim döngüm şaşmadı hiç 29. Günde adet oldum bazen düzensizlik oluyor endişe etme
Ferman21 Srp53 korkma kötüyü cagirma canm benm ilk gebeligim de regl gunumde 11 cikmisti kizim simdi 6 yasinda 😊😊 2 gunde bir tekrar kan ver hayirli olsun saglicakla gelsin 🥰
1prensesannesi__ Srp53 yok hayatim daha 2 gun varmis tebrik ederim hic kendini sıkıntıya sokma bayrami bayram et keyfini cikar bayram sonrasj bi daha kan verirsin ya da ultrasona gidersin asko 🥰😇
1prensesannesi__ Srp53 stres yapma asko artar insAllah kotu gelmemiş sonuc olarak adet gununden once ogrendin
Ayseses Srp53 canım bende dün öğrendim beta 39.7 doktor hemen oksapar ve aspirin başlattı benimki heterozigottu bile gebelikten öncede zaten aspirine başlatmıştı benimde 3 düşük olmuştu bence riske atma
Srp53 Ayseses bana da oksapar aspirin Progestan yazmış ama bu iğneyi nasıl olcaz anlamadım ben kan bile aldıramıyorum kendin de yaparsın basit dedi sen kendin mi yapacaksın