a_ayssee 5 +4 günlük Hamileyim ilk gebeliğim de düşük yaşadım kalbi durdu pıhtılaşma sorunu olabilir denildi İkinci gebeliğim için doktor bana coraspin 100 mg verdi nasıl kullanıcam eczaneci günde 1 yazdı ama 2 3 günde bir kullanan varmı acaba
Fatma_ecem4 a_ayssee hergun kullanın doktorunuz nasıl dediyse şükür edin size iğne vermemiş ben hamileliğimin başından beri hergun kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve çok yakıyor ilaç
Guzelanne56 a_ayssee iki gebelıgımde de aspırın kullanıyorum ilkinde bebek gelısım gerılıgı yaşıyordu verdiler 2. De de önlem amaçlı verdiler
Ecekazan11 a_ayssee canım bende kullanıyorum ben çok geç baslaidm malesef günde 1 defa al sakın ihmal etme beni. Eski doktorum bana vermedi diye bebeğimin suyu azaldı kanım pihtilasiyordu diye ve gelişim geriliği var 24. Haftadan beri şuan yeni kestim 36 haftaligim doktorun sana nasıl söylediyse o şekilde kullan
Yasminnnnn a_ayssee İlk gebeligimde preeklamsi geçirdiğim için şuan ikinci hamileliğim kullanıyorum her akşam saat 22:00 da içiyorum
Lutfiye20 a_ayssee iki düşüğüm var günde bir tane kullanıyorum kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum doktorunuzun önerdiği şekilde kullanin bence
ysrali E_Duha bende kullanıyorum korkuyorum hamileliğiniz nasıl geçti sağlıkla kucağınıza alabildiniz mi 🥹
Cloudtg Bende kullandım canm günde 1 tane içiyordum ama doktorum 17 haftada iğneye başladı 33-34 haftaya kadar da devam edecekmişiz benim kanamalarım oldu bu sebepten kesti aspirin kanama yapabilir dedi şimdi iğneyle devam ediyoruz
_Mother_ a_ayssee ben ecoprin 150 mg kullanıyorum doktorum günde 1 defa akşam yatmadan önce kullan dedi saat 22.30 da iciyorum her gün